Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Dorien #77318 üzenetére

    Tisztában vagyok a "make offer" funkció működésével is, "néhány" éve eBay-ezek én is már. Nyilván tesztelni én sem fogom, hogy jelenleg el lehetne-e vinni egy 100 fontnak megfelelő ajánlattal vagy nem, már nem vagyok érdekelt a DAC3 beszerzésében. 100%-ra pedig valóban ezzel lenne eldönthető a kérdés.

    A probléma nem csak az alkatrészek beszerezhetőségével lehet, hanem valószínűleg már megteheti azt, hogy elég hype-ot kapott a cucc és meglovagolja azt, tehát nem szorul arra, hogy relatíve "olcsón" adja a cuccot. A Philips DAC chip esetleges beszerzési nehézsége is árdrágító tényező.

    Amennyiben ezt csak simán hátsó szándék nélküli poénnak szántad, úgy elnézést, de nem igazán annak tűnik, utólag sem. Úgy gondolom, hogy jogosan feltételezem, hogy leereszkedés (és bele- és félremagyarázós jópofáskodás egyben), ami amúgy annyira nem izgat (sokkal nyugodtabb ember vagyok, mint amilyennek néha tűnhetek fórumon :) ), de úgy gondolom, hogy ha én eredetileg megtettem azt, hogy megadtam a normális diskurzushoz szükséges tiszteletet, akkor nem kell lenyelnem azt, ha a másik fél hirtelen mégsem tartja magát ehhez.

    A kiindulópontom pedig továbbra is csak annyi, hogy ha már egyáltalán nem biztos, hogy továbbra is a "régi jó áron" szerezhető be a cucc, amennyiért anno biztosan bőven megérte, akkor lehetséges, hogy ezt a faktort figyelembe kellene venni a DAC3 jelenlegi ajánlásánál és annak megfelelően ajánlani.

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák