Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dorien

    veterán

    válasz Tim82 #77311 üzenetére

    OK, ez itt kezd nagyon DAC-os :) eBay OFF lenni, így részemről ez az utolsó komment a témában.

    A licites aukciói mind reserve price-osok voltak 80 GBP / 100 USD környékén, tehát az alatt nem hozhattad el a cumót, de ha többen rárepültek ugyanarra a darabra, akkor azon extra profitot tudott realizálni, mert felverték egymásnak az árat. A listaáras darabokat meg direkt rakta föl 395 GBP / 485 USD árakon, mert ha talált néha-néha 1-1 madarat, aki elvitte ennyiért, akkor azon kaszált rendesen. Ha megnézed a feedback-eket, volt több üzlet is 50 GBP / 60 USD környékén, tehát neki ezen már profitja volt. Mivel ez a DAC egy régi, obsolete Philips TDA1543 chip-re épül, elképzelhető, hogy azóta egyre nehezebben / drágábban jut hozzá a készletekhez és inkább már nem szórakozik az aukciókkal. Azt is láthatod, hogy az elmúlt fél évben már nem hozta nyilvánosságra az eladási árat.

    Ez nem jelenti azt, hogy ne hozhatnád el a listaár töredékéért, ami lehet 80-100-150-200 GBP is, viszont ezt csak konkrét vételi szándékkal és ajánlatokkal tudod kideríteni, hipotézisekkel nem. Mivel a "make offer" úgy működik, hogy 3x adhattok egymásnak ellenajánlatot, amik egyenként 48 óráig élnek, lehet próbálkozni...

    AD900X és DT880 fejesekkel nagyon jó szinergiában van a DAC, ezekhez bátran tudom ajánlani. Alacsony jelszintet produkál, ezt 600 ohmos daraboknál érdemes fejben tartani - nekem ott már kevés volt a Sense V1 hangereje.

    Ha ezt "leereszkedésnek", kioktatásnak veszed, nem pedig valós tapasztalatokon alapuló, segítő szándékú felvilágosításnak, az viszont nem az én problémám.

    Peace és üdv.
    D

    [ Szerkesztve ]

    "Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

Új hozzászólás Aktív témák