Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Brumi

    senior tag

    Ma és tegnap kipróbáltam pár fejhallgatót és elég érdekes lett a végeredmény: volt egy Sennheiser Momentum, egy Bose QC 3i, Harman Kardon CL és B&W P5. Bár eleve úgy indultam neki, hogy a P5-öt fogom megvenni, de azért gondoltam meghallgatok más márkákat is, és az az igazság, hogy a többi nem annyira győzött meg annak ellenére, hogy a P5-öt két helyen is próbáltam és az első után abszolút csalódás volt (vagy leharcolt volt a fejes, vagy nem volt optimális a hely a tesztelésre).
    Ami nekem feltűnt a többihez képest, hogy más a karakterisztikája, nem annyira súlyos a mély mint a többiben, valahogy sokkal kiegyenlítettebbnek tűnik. Több zenét is próbáltam (B&W tesztalbum, Alva Noto + Ryuchi Sakamoto (zaj + zongora brutál mélyekkel, magasokkal); Chris Liebing, Adam-X). Ha fel is nyomtam a basszust valahogy nem tűnt olyan elmosottnak, nagyon feszes volt, és ez szerintem igen jó dolog. Külön tetszik, hogy gondoltak azokra, akiknek nincs semmilyen i-termékük, van hozzá teljesen egyszerű kábel is még ha nem is a legstrammabb fajtából. A többinél a basszus valahogy még alapon is túl erős volt és elnyomta a magasat. A P5 után egyébként nekem a H/K CL volt a legszimpatikusabb, de szerintem maradok az előzőnél.
    A tesztből kimaradt a Bose On-Ear és a Beyer, ez utóbbit a héten talán még le tudom tesztelni.
    Meghallgattam egy MM-1 B&W számítógéphangfalat, és hát majd leesett a fejem a hangjától. Elképesztő mit préseltek bele egy akkora dobozba.

    http://www.flickr.com/photos/brumi/

Új hozzászólás Aktív témák