Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egér probléma
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
válasz
FunPro
üzenetére
Nem szeretném hogy az Epic legyen monopolhelyzetben, sőt. De azt sem, hogy a Steam. Valóban nem ideális versenypartner mindenben az Epic, ahogy írtam is, totálisan megértem, ha valaki az exkluzív címek miatt támadja őket, az elég gusztustalan lépés. Meg azt sem értem, mi telik nekik ennyi időbe, hogy megcsinálják normálisra a klienst, töredékébe kerülne, mint pár egyéb más dolog, amire költik a pénzt.
De még egy nem ideális versenytárs is sokkal jobb a semminél. Szóval én azért bízom benne, hogy előbb--utóbb rájönnek hogy ez a dolog amit csinálnak pár dolog kapcsán faszság, és kialakul egy normális verseny. Csak még egyszer mondom, nekem, mint fogyasztónak addig is az a jó, ha valamit amit akatok olcsóbban kapom, mint ugyanazt a konkurenciától. És nem vagyok magam ellensége, hogy ugyanazt 2X drágábban vegyem meg, ha feleannyiért is megtehetem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Eladó EVGA 700 W1
- i7 10700/ RTX2080Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Újszerű Ps5 Kontrollerrek Garanciával
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest