Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen processzort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
FunPro
üzenetére
"Végülis a csojsz a nagyközönségnek szól, így pont olyan "rossz", mint minden más (AAA játékok, zenék, filmek) ami a nagyközönségnek szól."
Én mondjuk pont az ellenkezőjét gondolnám, meglehetősen rétegjátékok vannak benne 1-2 kivételtől eltekintve, és a "nagyközönségnek" érzésem szerint pont ez legtöbbször a problémája vele.

"Viszont még olyan pack sem nagyon volt, amiből a felénél több cím tetszett volna."
Nem tudom, volt-e már olyan, amiből ennyit kipróbáltam egyáltalán. Én ezt nem is várom el, szerintem kb. lehetetlen ilyen pakkot összerakni ennyiért."Igazából rengeteg indie gyöngyszemhez hozzájutottam, amik nagyon a szívemhez nőttek."
Ezzel én is így vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi