Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 8 kHz-es pollingot ígérő, analóg Yunzii klaviatúra a megfizethető árszinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
FunPro
üzenetére
"Ami érdekes, mert így 7 bundle volt 6$-ért a 6 hónapos előfizetésben."
Abból ered, hogy átálltak péntekről keddre, a kupont viszont nem módosították. Kíváncsi vagyok, hogy marad-e így. Ha a metrós utáni hónap is jó lesz, akkor nem bánom.Az elmúlt 6 hónapra visszatekintve valószínűleg az eddigi egyik legjobb akciójuk volt amúgy. 36$-ért 70+ játék, és azért voltak jó/viszonylag friss címek közötte és indie gyöngyszemek is. Írtam ezt korábban ("Tudom, hogy sokan egyből ezt feltételezik, hogy a várható f*stenger miatt van ez az akció. Szerintem hasonló lesz a minőség, jó és rossz hónappal egyaránt. Én úgy gondolom, hogy az akció inkább azért van, hogy jobban mutasson az év végi elszámolásnál, hogy mennyi aktív feliratkozójuk van.") majd érdemes lesz megjegyezni az idei decemberi akciójukkor.

-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Assetto Corsa Rally
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Starlink
- Robotporszívók
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Cudy routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ASUS ExpertBook B7 Flip (B7402FB) 2 az 1-ben üzleti laptop, i7, 16GB RAM, 4G modem, új!
- iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán Vadi új, bontatlan, 1 év gari + AppleCare+ TL
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 ÚJ! 2in1 toll 1 ciklus gari 2027.04
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest