Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én nem mondtam, hogy hülyeség, amit írtál, én azt mondtam, hogy a játékról írnak rengeteg hülyeséget a negatív "kritikákban". Kb. a harmadát, ami sír azért, mert "MOBA", instant nem lehet komolyan venni. A játék szerintem remek példa a "bandwagon effectre". Valahol elkezdődött a fikázás, aztán nem állt meg. Egy-egy negatívumot irreális mértékig felnagyítanak, aztán minden következő értékelő próbál még rálicitálni és végül már nem is a teljes produktumot, hanem egy-egy negatív elemét értékelik már csak. Nagy ritkán találkozok egy-egy ilyen játékkal, ahol nézem az értékelést és nem értem. Lásd még: DMC: Devil May Cry, Mass Effect 3, Quantum Break (főleg Metacritic score)
"Ha nem lett volna annyira rossz, jöttek volna ki DLC-k."
A kettő között nincs ilyen egyenes logikai kapcsolat. Akkor jönnek egy játékhoz DLC-k, ha pénzügyileg sikeres, nem akkor, ha jó. Rengeteg legalja trágya játékhoz jön sok DLC, és rengeteg olyan mestermű is van, amihez egyetlen DLC sem jön (néha még akkor sem, ha pénzügyileg sikeres). Ehhez nem jött, mert nem voltak jók az eladások.
De azt tanácsolom, hogy próbáld ki, aztán döntsd el, hogy valóban egy 4.6/10-es (lol) játék vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 96% Akkumulátor
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő