Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz reelc #13947 üzenetére

Én nem mondtam, hogy hülyeség, amit írtál, én azt mondtam, hogy a játékról írnak rengeteg hülyeséget a negatív "kritikákban". Kb. a harmadát, ami sír azért, mert "MOBA", instant nem lehet komolyan venni. A játék szerintem remek példa a "bandwagon effectre". Valahol elkezdődött a fikázás, aztán nem állt meg. Egy-egy negatívumot irreális mértékig felnagyítanak, aztán minden következő értékelő próbál még rálicitálni és végül már nem is a teljes produktumot, hanem egy-egy negatív elemét értékelik már csak. Nagy ritkán találkozok egy-egy ilyen játékkal, ahol nézem az értékelést és nem értem. Lásd még: DMC: Devil May Cry, Mass Effect 3, Quantum Break (főleg Metacritic score)

"Ha nem lett volna annyira rossz, jöttek volna ki DLC-k."
    A kettő között nincs ilyen egyenes logikai kapcsolat. Akkor jönnek egy játékhoz DLC-k, ha pénzügyileg sikeres, nem akkor, ha jó. Rengeteg legalja trágya játékhoz jön sok DLC, és rengeteg olyan mestermű is van, amihez egyetlen DLC sem jön (néha még akkor sem, ha pénzügyileg sikeres). Ehhez nem jött, mert nem voltak jók az eladások.
    De azt tanácsolom, hogy próbáld ki, aztán döntsd el, hogy valóban egy 4.6/10-es (lol) játék vagy sem.

Új hozzászólás Aktív témák