Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tasunkó
őstag
válasz
Gargouille
üzenetére
Igen. Sosem láttam még, de majdhogynem megrázó a Szent-Györgyi Albert-es videó, hogy ezt már milyen régen első kézből tudják, mert ugye magyar, és róla neveztek el egy csomó épületet. Azt hittem csak én jöttem rá, meg nyilván soksok ember, de itt van egy tényleg elismert tudós, és oda se neki. Minden szava igaz, és még nagyon kultúráltan, finoman fogalmazott. Meszebb is mennék, szerintem a megtapasztalás, ami gyakran fizikai munkával is jár, sokkal erősebb kötődést képez, és sokkal inkább nyúl utána az ember, mint amit megtanult. Már ahol lehet, tehát van az ismeretágnak fizikailag megtapasztalható része. Emiatt egy jóval kisebb tudással sokkal messzebb el lehet jutni, mert az valós, szemben a tanult tudással. Mármint nem karrierben, hanem ha valamit ténylegesen akar csinálni az illető. A könyvek csak arra kellenek, hogy választ adjanak a kérdésekre. Ebben meg viszont kiváló lehet a chatGPT, kombinálva videóanyagokkal, ráadásul a videómagyarázatok is sokat fejlődtek. Ha valahol ésszel fognak gondolkodni, és sikerül implementálni , az a közösség nagyon esélyes lesz, ebben a világban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- HP EliteBook G9 845 notebook: AMD Ryzen 7 Pro 6850U, 16GB DRR5, 500GB NVMe SSD, Win11 Pro, garancia
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest