Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Remus389

    veterán

    válasz Oliverda #8092 üzenetére

    Es honnan veszed hogy a 22 nanos bullba integralt pci-e vezerlo lesz amihez ugye uj alaplap kell? Lehetseges hogy elnapoljak foleg ha nem hoz tul sok pluszt(asszem Intel fronton a regebbi i5-osok megkaptak megse lettek gyorsabbak az akkori i7eseknel, szoval ez nem biztos hogy letkerdes teljesitmeny szempontjabol). Ha meg csupan a tovabbfejlesztett 32nanos bull 22 nanos valtozata lesz(nemi csiholassal), az azert jobb nekik mert sokat el tudnak adni(akik 32nanos bullt vettek), kisebb fogyasztasu es magasabb frekiju, tehat magukkal es a userekkel csak nem csesznek ki.

    Piaci szempontbol es profit szempontbol jobb nekik ha kiadnak egy 22nanos bullt ami belepasszol a 990/970 lapokba, meg reszesedes szempontjabol is(lehet ha valaki fejleszteni akar es ki kell ahhoz dobnia a lapjat es memoriajat, inkabb intelt vesz)

    Felesleges errol vitazni, merget nem veszek ra, de jo esellyel lesz ezekbe a lapokba 22 nanos procko.

    Raadasul a phenom 2 procikba volt ddr2 es ddr3 memoriavezerlo is, hogy vehessen az is am3as procit akinek am2es lapja volt/van. Csak hogy erzekeltessem az AMD hozzaallasat. Most is szorult helyzetben vannak tehat nem hinnem hogy ne keszulne 22 nanos bull amit a regebbi lapok visznek.

    [ Szerkesztve ]

    Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp-ok_2db_2/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák