Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fiery

    veterán

    válasz tlac #22845 üzenetére

    SZVSZ nem a store a lenyeg, hanem az alkalmazas valasztek es a lehetosegek, amit a platform biztosit. Ha ezt nem altalaban egy Android es iOS okostelefon konkurens termekkent pozicionalja a Microsoft, hanem egy ceges, profi piacra szant keszuleknek, amin tipikusan dolgozol es nem jatszol, es nem FB-ot gorgetsz egesz nap, akkor egesz mas eselyekkel indul, mint a WP7 vagy epp a Win10 Mobile annak idejen.

    Sosem volt olyan x86-os telefon, ami teljeserteku Windowst kepes lett volna futtatni oly modon, hogy az alatt x86 (Win32) applikaciok is fussanak _hasznalhato_ formaban. Azaz nem folyamatosan belezoomolva es nem egy nyamvadek Atom tempojaval. Mostanra tudnak a kulon indult fejlesztesek szálai ugy osszeerni, hogy lehetoseg legyen arra, hogy valoban kameleonkent tudjon alkalmazkodni egy telefon a kulonbozo _ceges_ elethelyzetekhez es elvarasokhoz.

    Abban egyetertunk, hogy az Android es iOS a mainstream okostelefon piacon olyan durvan beágyazodott mára, hogy eselye sincs egy 3. szereplonek labdaba rugni. De ahogy a ceges piacon tovabbra sem szamit jelentos szereplonek az Android es az iOS, es tovabbra is eleg jol kapaszkodik a tobb evtizedes poziciojaba a Microsoft, ugy szerintem egy ilyen piacra szant, igazan hasznalhato, kvazi forradalmi keszuleknek boven lenne letjogosultsaga. Aztan ki tudja, talan azt a piacot ugrodeszkanak hasznalva a Microsoft ujra nekifuthat a mainstream piacnak is...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák