Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • joysefke

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz S_x96x_S #22155 üzenetére

    Ha én lehozom a jövő heti lottónyerőszámokat vagy a tipmixet azt is el fogja hinni a fórum?

    az én jóslatomat is is olyan vehemensen fogják védeni mint ezt az Adoredes ökörséget, ha valaki esetleg szóvá teszi, hogy "de joysefke sem lát a jövőbe és joysefke biztosan túl kis hal ahhoz, hogy ő kenje meg a bírókat"?

    Ha teszem azt az Adored azt jósolta volna (a Lisa féle prezentáció előtt) hogy a ZEN2 nem nagy, hanem csak egy marginális előrelépés lesz IPC terén, a megemelt tranzisztorszám által generált fogyasztással pedig nem tart kellőképpen lépést a 14+ => 7nm-es hatékonyságnövekedés és a frekvenciák sem úgy alakulnak eddig ahogy az AMD tervezte.

    Na ebben az esetben lett-e volna ekkora visszhangja egy negatív leaknek, vagy egyszerűen le lett volna söpörve az asztalról? Valamiért kötve hiszem, hogy heteken keresztül csámcsogott volna rajta a sajtó és szerintem a geekek örömnedve sem folyt volna patakokban.

    A helyzet asszimetrájára és arra való tekintettel, hogy az Adorednek meg a hozzá hasonló médaribancoknak érdeke a szenzáció meg a nagy hírek generálása, én igencsak kétkedve fogadom azt amit kijelentő módban írnak.

Új hozzászólás Aktív témák