Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stratova

    veterán

    válasz wsanyi #20412 üzenetére

    Ő már azzal is ki lenne segítve ha nem DDR4 3200 lenne a maximum, mert Vega IGP mellett újra korlátozó tényező lehet a GPU-résznek ez a sávszélesség. A HBM2,3 szintén egy szép koncepció lenne és lehet közép/hosszabb távú terv, de annyival drágítaná az APU-t hogy finoman szólva kérdéses lenne a versenyképessége a professzionálistól eltérő piacokon. Ha lenne olyan megrendelő aki átvállalja ennek a terhét (akár Apple akár más) és be tudja építeni a termék árába, úgy hogy még így is eladható, talán megérné nekik. Másképp ez kb öngyilkosság.
    De pláne asztali vonalon egy APU-ért nem(/sem) fizetsz ki akkora többletet, hogy megérje nekik kiskereskedelmi forgalomba hozni ilyet.
    Egyszer talán bejön nekik enterprise vonalon egy hasonló koncepció, de CPU vonalon láthatóan most olyan termékeket igyekeznek forgalomba hozni, ami nagy mennyiségben eladható nem niche product.
    Jelenleg a Vega ellátás is hagy némi kívánnivalót maga után, ami egy lényegesen drágább termék, mint egy 4/8-as mainstream/premium APU.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák