Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Thrawn

    félisten

    válasz Oliverda #17443 üzenetére

    Volt szerencsém konferenciahíváson részt venni, ott elmondták élőszóban ugyanazt ami a letölthető anyagokban volt, a felmerült kérdéseket meg vagy kikerülték (maradjunk a témánál vagy erre most még nem kívánunk válaszolni címszóval) vagy nyomtak rá egy párperces marhaságot amire egy betűt nem volt érdemes pazarolni (marketing powa...), vagy terelve elmondták rá válaszul azt ami a megkapott anyagokban is benne volt (facepalm). Egy jó érzésem azért volt így visszatekintve, beszélhettem pl. Mark T. Bohr-ral akit meglehetősen nagyra tartok a munkássága miatt :)

    Aki mindent hivatalosan NDA szerint betart az meg azért sír, hogy mire megkapja a tesztcuccot már rég beelőzték azok az oldalak, akik nem írtak alá semmit. Az is sír (okkal) aki mindent betartott és mégsem kapott semmit (TPU vs R9 Nano ugye). Az olvasottság meg esik, mert "idejétmúlt" infókat kell leírni, amit rég elolvastak máshol az emberek, a teszteket meg egy-két fórumozó hamarabb kitolja egy random oldal hasábjain. Ez is hosszú évek óta így van.

    De beszéljünk inkább a Zenről.

    gyiku: ha nem írta alá akkor nem sérthette meg.

    [ Szerkesztve ]

    Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

Új hozzászólás Aktív témák