Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • apatyas

    Korrektor

    válasz And01 #16959 üzenetére

    Valaki erősítse meg vagy cáfolja, hogy azok tényleg DDR4 modulok és slotok, és akkor már 99% az igazság. Sajna olyan rossz a kép, hogy semmit nem lehet megszámolni, vagy elolvasni rajta.
    Bármi egyéb, amit adott évhez lehet kötni? Miért vannak középtájt a SATA csatlakozók, van-e rajta az az M.2 vagy milyen foglalat?
    Amit látok: 4 tűs CPU tápdugó megvan, sehol az ATX 24 tűse, csak 2db 6tűs csatik, meg mintha egy régi fél AT tápcsatlakozó lenne rajta. Garantáltan OEM lap. HDMI és DP úgy tűnik megvan balra, akkor nem valami őskövület fotója újrahasznosítva.
    Fekvő M.2 csatlakozót nem nagyon tudok kivenni, talán az első 16-os PCIe előtt lehet, de akkor az a chipset fölé lógna. Inkább egy kis PCIe lesz ott. Amúgy, lenne OEM lapon M.2 csati?
    Milyen chip lehet a 16-os PCIE meg a másik hosszú között? Mert az sem kicsi, egy hangchipnek kifejezetten nagy, és nincsenek kondijai. Az utolsó slot egy sima PCI, vagy 16-os? OEM gépbe minek lenne kettő x16-os? Helyesbítek: az utolsó fehér csati alatt csak harmadáig vannak lábak-tűk, max 8x-os lehet.

    [ Szerkesztve ]

    pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)

Új hozzászólás Aktív témák