Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fiery

    veterán

    válasz Oliverda #16788 üzenetére

    Ne menjunk mar el ilyen buta iranyba. Nem 10x arkulonbsegrol van szo, hanem +60%-rol. Vagy maskepp mondva: ha a penz nem szamit alapon osszeraksz egy izmos PC-t, az konnyen kerulhet mindennel egyutt 8-10 ezer dollarba. Ehhez kepest beszelunk +600 dollarrol. 6-7% difi a PC teljes árát tekintve.

    "1000 dollár pedig egy lélektani határ"

    Marmint kinek? Annak biztos nem, aki videokartyabol sem akar koromszakadtaig 1000 dollar alatti aron vasarolni :) Es hany eve is van 1000 dollaros Intel Extreme desktop proci? Azota mennyi is volt az inflacio?

    "ha valami nagy durranás kapna cserébe a vásárló, nem pedig egy olyan terméket, ami bizonyos esetekben lassabb lehet mint az 1000 dollárral olcsóbb variáns. Erősen izzadságszagú az egész."

    Mint ahogy fentebb is irtam, ezekben a magassagokban az eszerveknek van a legkevesebb jelentosege. Az meg, hogy vegul a 6900K hany benchmarkban fogja tudni lenyomni a 6950X-et, majd kiderul. Ha az Intel okosan kalibralja a boost frekiket, akkor me'g a vegen alig lehet majd olyan benchmarkot talalni, ahol a 6900K tenyleg gyorsabb tud lenni. Az meg lenyegtelen, ha a legtobb esetben azonos teljesitmenyuek: a 10 mag akkor is egy szep kerek szam.

Új hozzászólás Aktív témák