Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fiery

    veterán

    válasz Thrawn #15431 üzenetére

    Engem a LinkedIn kapcsan a fogalmazas pongyolasaga bizonytalanit el leginkabb. Mar persze azon felul, hogy egy LinkedIn profilrol beszelunk, ahova barki beirhat barmit. En is beirhatnam az enyembe, hogy X projekten dolgoztam Y cegnel, es Z beosztast toltottem be. Ebbol masok maximum azt ellenorizhetnek -- azt se konnyeden --, hogy tenyleg a cegnel dolgoztam-e. Minden mas lehet kisebb vagy nagyobb loditas, vagy a teljes igazsag. De ha pl. ex-alkalmazott lennek, aki epp uj allas utan kutat, nem valoszinu, hogy csupan a teljes igazsag lenne a profilomban ;)

    Sz'al a citalt LinkedIn profilban szo szerint ez all(t):

    "Successfully designed and taped out various x86 and ARM cores including Piledriver, Excavator, Zen and K12."

    Nos, nem tudom, ki mennyire melyen ismeri az angol nyelvtant, de en, aki kozephalado szintre tennem magam, ez alapjan nem tudnam megmondani egyertelmuen, hogy a mondat elejen szereplo "designed and taped out" valojaban a mondat masodik feleben szereplo minden termekre vonatkozik-e. Mas lenne a szituacio, ha a mondatbol hianyozna a "various" es az "including". Mas lenne a szitu, ha kulon lenne 2 mondatra valasztva, pontosan megnevezve azokat a termekeket, aminek a tervezeseben vett reszt az illeto, es azokat, amelyeknek a tapeoutjanak levezenyleseben (is).

    Az me'g nagyobb ketellyel tolt el, hogy a K12 az eddigi hirek alapjan legalabb fel-egy evvel kesobb erkezik az elso Zen termekek utan. Ergo, ha mondjuk a Zen tapeoutja meg is lett volna, a K12 tapeout akkor is tul korai lenne most me'g. Kiveve persze ha a 2 termeket teljesen 2 kulonallo csapat tervezi, es valojaban a tervezesuk sem egyszerre kezdodott meg. Erre mindkettore van nemi esely, de a 2 kulon csapat kapcsan en tamaskodnek, tekintettel az elmult 1-2 evben lezajlott eroteljes letszam leepitesre. Szamomra az lenne a logikus, ha a Zen tapeoutja utan allnanak csak neki a K12 erdemi munkajanak, persze felhasznalva egy csomo, a Zen projekt kapcsan elvegzett fejlesztest. De me'g ez sem par honap melo.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák