Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Thrawn

    félisten

    válasz Fiery #15177 üzenetére

    Miből gondolod hogy a process nem alkalmas magasabb órajel elérésére? Az, hogy egy ARM proci 2GHz+ órajelet tud még nem sok mindenre enged következtetni és pláne nem zárja ki annak a lehetőségét hogy egy gyökeresen más felépítésű ne tudhatna akár 4GHz+-t is.

    Természetesen én is a 14 nm-re gondoltam, annak. A felvillanyozással meg csak óvatosan, elég jókat hallottam/olvastam a fully depleted 22nm-es SOI-ról. Attól hogy az AMD-t, Samsungot, stb nem, mást simán érdekelhet aki nem akar berepülő pilóta lenni 14nm-en és egy kicsit olcsóbb megoldásra vágyik.

    Van élet a BKDG előtt is :)

    Abu írta van két új ASIC ami GPU, tehát annak a tapeoutja ezek szerint sikeres volt. Ebből kiindulva az az infó, hogy a másik "valamihez" még semmi nincsen az nem túl jó előjel. Lehet az A0 ment egyenesen a kukába. Így augusztus elején az a 9-12 hónap amit írtok a tapeouttól a piacra kerülésig már szinte késő ahhoz, hogy időben fent legyen a polcokon. Egyelőre túl kevés az infó, de találgatni már pont elég.

    Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

Új hozzászólás Aktív témák