Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • leviske

    veterán

    válasz Fiery #15042 üzenetére

    Mennyi az esély rá, hogy itt csak a mobil piacra nem megfelelő lapkákat tervezik kiszórni alacsony teljesítményű termékek formájában? Csak mert abból kiindulva, hogy a fejlesztések ellenére is csökkenteniük kellett a FX-8800P órajeleit a FX-7600P viszonylatában azonos TDP keret mellett, kis valószínűségét látom annak, hogy főnix módjára emelkednének az órajelek a desktop megoldásokban. Vagy Ti mást tapasztaltatok a tesztlapkákkal?

    Amúgy Október/November táján már nem logikusabb volna AM4 lapokat kiszórni és a Bristolt is olyan tokozással kiadni, időt hagyva a gyártóknak, hogy felkészüljenek kész termékeken a Zen érkezésére? Bár, ha esetleg OEM piacra jön az A10-8850-hez hasonlóan(?), akkor úgyis tökmindegy.

    (#15064) apatyas: Ha ez mégis a TDP kereten múlik, akkor elég egy megfelelő alaplapot választani vásárláskor. Az AsRock már tavaly nyújtott erre megoldást, de mintha az ASUS és az MSI is léptek volna valamit az ügyben. Ha meg a hűtetlen mosfetek okozta therlam throttling a gond, akkor az már az FX-ek esetén is fenn állt egyes lapoknál.

Új hozzászólás Aktív témák