Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • leviske

    veterán

    válasz stratova #14542 üzenetére

    Szerintem félreértettél. Arra lennék kíváncsi, hogy a nagyon titkolt szoftvereknek van-e esélyük megjelenni a Carrizo előtt és ha igen, akkor tenni fog-e az AMD/szoftver fejlesztő stúdió azért, hogy Kaveri-n még ne aktiválódjon a gyorsabb eljárási mechanizmus a Carrizo érkeztéig. Vagy esetleg eleve esélytelen, hogy a Carrizo megjelenéséig befussanak.

    Mert gondolom extrém sebességbeli különbségek nem lesznek a két lapka közt, arányaiban meg a Kaveri-n is kéne gyorsulnia azoknak a progiknak, amik a Carrizo-n szaladnak. Így egy korán kiadott szoftver pl az Intel/nV számára úgyis felkészülési alapot nyújtana, függetlenül a titokzatos demózásra.

    (#14543): Ezzel mondjuk így pepitában megcsinálták ugyanazt, ami miatt az Intel szapulva volt a LGA1056>55>50 miatt. Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy legalább a throttling-ra sikerül-e megoldást nyújtaniuk a refresh-ben, ill a tuning potenciált valamelyest növelni tudják-e, mert szimpla +200MHz-et egy mezei felhasználó is meg tudott ugrani már egy évvel korábban is.

Új hozzászólás Aktív témák