Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Milyen storage engine-t érdemes használni egy kis oldalhoz? Tudom, kicsi az relatív, de nem lesznek több ezer vagy tízezer sorok valószínűleg. Olvastam, hogy a MyISAM jobb ilyenkor, de azt is olvastam, hogy az INNODB, előnyösebb több szempontból, pl. crash vagy más hiba esetén. Nincs tapasztalatom, alapból INNODB volt beállítva, azzal készült el pár tábla, de FULL TEXT -et akartam beállítani, és látom, hogy (még) nem támogatja az INNODB. Ez utóbbi nem életbevágóan fontos, mert most a LIKE módszerrel is működik a keresés, de a kérdés, hogy összességében és a jövőre való tekintettel maradjak-e az INNODB-nél?
A másik kérdés:
utf8_hungarian_ci van beállítva, de ha a php fájlban az adatbázis csatlakozás rész után nem írom be ezt:
$db->set_charset("utf8");
Akkor az ékezetes karakterek helyén kérdőjeleket rak ki. Az adatbázisnál, a tábláknál és az oszlopoknál is utf8_hungarian_ci van beállítva. Mi lehet a gond?

Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Bittorrent topik
- Gyúrósok ide!
- Synology NAS
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest