Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • tomiivagyok

  tag

  Sziasztok.

  Tamás vagyok, 21 éves, friss érettségis. Jól elrontottam az érettségim, ezért nem igazán lett meg a 280 pont sem, így úgy gondoltam, hogy 1-2 évet dolgoznék egyelőre, utána újrapróbálnám az egészet.

  A helyzet az, hogy nem szeretnék három műszakban dolgozni, nagyon két műszakban sem, mivel nem vagyok az a tipikus "áh, munka, legyen munka, viszonthallás" típus. Vannak igényeim, mivel mindig ilyen diákmunkáim voltak, így nyilván szeretnék a továbbiakban is hasonlóképp dolgozni.

  Magamat nem hívnám se webdesignernek, se grafikusnak, de értek mindkettőhöz. Nem vagyok profi, de szeretnék tanulni, szeretnék fejlődni, illetve régóta dolgozom magam szórakozására illetve ismerősök kérésére ebben a témában (idén lesz jubileumi 10 év, hogy megcsináltam a legelső weboldalam), de most kicsit meg vagyok lőve.

  Kecskeméten élek, az összes hasonló munka Pesten és környékén van, sehol a közelben. Három helyre jelentkeztem már, mindenhol elmondták, hogy nagyon jó referenciákkal rendelkezem, de egyszerűen nem tudják megengedni maguknak azt, hogy én késsek x órát azért, mert lerobbant a busz, leszakadt a vezeték a vonaton, stb, amivel nincs probléma, csak így tényleg arra vagyok úgymond "kárhozatva", hogy akkor három műszakba menjek a Mercedes gyárba szívni a nagy retkes lókukit.

  Egyelőre. Nagy reményeim nincsenek, addig legalábbis nem, amíg nem Pesten élek, de egyelőre még csak azt se tudom megengedni magamnak, hogy felköltözzek Pestre, vagy szobát béreljek, vagy bármi hasonló dolog. Nyilván ahhoz is kellene pénz - és itt jön az, hogy hiába, ha nincs munkám.

  Lényegében ennyi... Nem tudom, jól esne valami megoldás, vagy hasonló témában járt/járó hozzászólása, nem tudok már hova fordulni. Van referenciám, van mindenem, munkakedvem méginkább, szeretnék így dolgozni, de nincs lehetőségem. Itthonról végképp nem.

  Volt egyébként munkaadó, aki megmondta kerek perec, hogy azért lett más választva, mert messze lakom. Ha pesti lennék, nem is gondolkodtak volna, így is volt nagy dilemma, de a vezetőség döntése alapján a pesti, 100% biztos, de kevésbé jó grafikust választották.

  *Segítségkérő kiáltás a fórumtársak részére*

  Ha a témát nem ide kellett volna nyitni, bocsi. :B

  [ Szerkesztve ]

  segítsetek kidíszíteni a szobám! https://hardverapro.hu/apro/world_of_warcraft_dobozokat_keresek

 • Beca1990

  senior tag

  hát akkor muszáj lesz elkezdened 3 műszakban gyárban dolgozni, aztán majd kialakul...

 • Graphics

  Jómunkásember

  Kecskeméten akad pár grafikával foglalkozó hely, érdemes lenne oda is bepróbálkozni.

  - Sztár Reklám
  - Ponyva Dekor
  - Print 2000-es nyomdában is érdemes esetleg körbenézni.

  Autodidakta módon tanultam grafikát, igaz PS-t, InDesign és Corel nekem idegen pl.

  Webgrafikát néztem anno, de nem az én világom.

Hozzászólok Aktív témák