Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • GypsFulvus2

  őstag

  válasz BioNiCMaN #80 üzenetére

  Összeraktam, feltelepítettem az alapokat, de sok meló van még hátra. Eddig minden rendjénvalónak tűnik. Csendes, nem ad ki semmi rendellenes hangot, felismert mindent elsőre. A memóriát kellett csak manuálisan beállítani, mert először 1333-on járatta.
  Egy gond van, a gyári hűtő teljesen elégtelen. Nagyon kis apróság, igazi gagyi, azt hittem, alapórajelen jó lesz, de nem; ebben a melegben 65 C-ig is felmegy a proci hőmérséklete húzás nélkül. Egy normális hűtőbe még be kell ruháznom, addig nem is kísérletezek semmi tuninngal. A chipset is elég meleg, mivel a chipsethűtő nagy részét takarja a VGA. Azt hiszem aki komolyan tuningolni akar, annak GD80-ra lesz szüksége, mert annak jóval nagyobb a chipsethűtője.

  Jelenleg az SSD-vel szenvedek, nem tudom leellenőrizni, hogy megy-e a TRIM. Idegen nekem még a Win7, most először használom. Adminisztátorként vagyok benn, mégis, amikor beírnám az utasítást parancsorba, amivel ellenőrizni lehet, azt írja ki, hogy nincs elégendő jogosultságom.... hát 'nyád.
  Amit még nem értek, hogy a Sandy Bridge VGA driver nem kíván feltelepülni. Azt írja, hogy "ez a számítógép nem felel meg a minimális rendszerkkövetelményeknek" Ez azért lehet, mert diszkrét VGA-ba van csatlakoztatva a monitos és nem az alaplapiba? Más okot nem tudok elképzelni.

  "Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

Új hozzászólás Aktív témák