- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Ilyen egy komoly célszerszám
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frenky89
addikt
-
Gitros
aktív tag
Nekem a legfölső csatlakozón van egy 12cm-es, 800rpm-es Scythe venti... ennek még a fordulatszámát sem érti szerencsétlen Speedfan... BIOS-ban megvan a fordulatszám, de SF nem tud vele mit kezdeni.
Az alsó csatin is volt egy 8cm-es venti, de ezt szintén nem tudta állítani, úgyhogy megváltam tőle.Vicces, de egyedül a CPU ventiről nem tudok nyilatkozni... azon van a táp visszajelzője, az nem állítható.
A maradék ventiket nem tudja szabályozni a Speedfan... ezekkel a BIOS-okkal nem ment: 5.3; 5.2 mod; 5.3 mod.
Szal nem vagyok ilyen tekintetben elégedett.
Uff Gitros voltam...
-
Frenky89
addikt
Bocsika, rosszul emlékeztem. H/W Monitor > Smart CPU Fan Target > Disabled ; 40°C ; 50°C ; 60°C.
Jah és annyit még hozzátennék, hogy ha a szabályozni kívánt ventik nem az alaplapra illetve nem az alaplap megfelelő csatlakozóira (lsd. manual), vagy esetleg - az ellenállásos nyavalya miatt - csak a piros és fekete vezeték van az alaplapon jó helyre dugva, akkor sem a BIOS, sem egyéb szabályozgatós progi nem tud mit kezdeni a ventikkel, mert egyszerűen nem látja ő(ke)t.
Új hozzászólás Aktív témák
- 16GB (25-30k) / 32GB (50-55k) DDR5 laptop ram csak 1-1db
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELKELT!
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi