- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Ilyen egy komoly célszerszám
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frenky89
addikt
válasz
rosta11
üzenetére
C&Q-nak (nem C@Q) az is bezavarhat ha a szorzó, vagy a feszültség el van állítva a BIOS-ban az alapbeállításokról.
Cool'n'Quiet-hez elvileg ezekre van szükség:
- BIOS-ban C&Q Enabled
- minimális energiagazdálkodás
- és ez: [link]
Ventiket pedig vagy a CoreCenter-rel, vagy a BIOS megfelelő funkciójával lehet szabályozni. -
EQ
tag
Szia!
Mivel van hűtve a prockó? Lehet, hogy egy kicsit komolyabb hütő nem ártana az x2-re. Egyébént szerintem 50' full terhelés (játék) közben teljesen normáslis, nekem is ennyin megy a szerkezet passzívan, de nekem van egy Ninja rajtam. A lényeg, hogy ne menjen feljebb.
Üdv.:EQ -
EQ
tag
Szia!
Gratula a cucchoz, sajna MSI nagyon béna helyre tette NB-t és talán csak Thermalright HR-05 SLI passzív hütő megy a deszkára, meg talán ez az egyetlen ami kereskedelmi forgalomba van és rámegy NEO-ra.
Meg szeretném osztani veletek a tapasztalataimat NEO4-f és Scythe Ninja plus rev. B viszányával.
Vásárlás elött gondosan végigolvastam egy rakat fórumot, hogy biztos stimmeljen minden, procit vigye passzívba elférjen a házba stb... Néztem kompatibilitási oldalt is, de MSI részleg UPDATE SOON, de igazából nem gondoltam volna, hogy valami probléma lesz a felhelyezésnél.
Amint megvettem bőszen szereltem fel a lapomra és sajna egy fránya kondi útba van az egyik oldalon és nagyon neccesen megy fel ez a ''böszme''
szerkezet.
Készítettem pár képet(lettek kicsit sz*rabbak, a lényeglátszik):
[link]
[link]
[link]
[link]
Most úgy oldottam meg, hogy a kondi ne érjen a hővezető csövekhez, hogy egy gumi darabbal eltoltam a kondit és igy pont nem ér össze a cső és a kondi. Sufni megoldás, de jelenleg nincs jobb ötletem, annyit ér a lap mint a hűtő.
Egyébként a lap 4 napja folyamatosan megy, stabilan és teljesen passzívan. 35'-40' netezés közben és 45'-50' full terhelés mellett a proci hőmérséklete (3200+@2500Mhz).
Ezt a szösszenetet azért kanyarítottam ide, hogy gondold nagyon meg, ha ilyen hatalmas hűtést szeretnél a NEO4-re, mert MSI nagyon béna helyekre szereti tenni a fontosabb dolgokat.
Üdv.:EQ -
EQ
tag
Szia!
Ez a lap socket 939-es prockokat tud fogadni. Ezen a lapon megtalálod a kompatibilis procikat [link]
BIOS-t a legegyszerűbben úgy tudsz frissíteni, ha felteszed az MSI Live Update online progit, habár nekem nem megy valami miatt, elvileg minden további nélkül menni fog
Live update: [link]
BIOS verziók végső esetre: [link]
Elvileg minden olyan VGA bele megy a lapba, ami PCI-e. Talán csak a táp-ra kell figyelni, mert ezek az okosságok szeretik falni az áramot.
Remélem tudtam segíteni, ha valaki valami butaságot talál ebbe a szösszenetben, kérem jelezze.
Üdv.:EQ
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fénykardokat elő, indul a Destiny 2: Renegades!
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3238F16GX2-TZ5NR
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- Új, bontatlan Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 RGB KIT XMP - 2 év bolti garival! -
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szerkezet.