- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Ilyen egy komoly célszerszám
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gitros
aktív tag
válasz
Richter36
üzenetére
Őszintén: fogalmam sincs. Én is úgy kaptam még EQ-tól.
Nekem az 2T vs. 1T-t volt hivatott megoldani, de nem tette. Így használtam sokáig, de végül visszaraktam a gyárit.Nekem 273-at megy a cucc. Sosem próbáltam följebb. Így 3 gigán van a proc, ramjaim viszont csak 450-en, úgyhogy így meg is felel (400-as ramjaim lévén...)
Uff Gitros voltam...
-
válasz
Richter36
üzenetére
Amit ugyan nem mondtam, de most vettem nemrég egy költséghatékony gépet (sd3.7+, 76GT, stb).
Nem ér meg nekem 4-5k-t egy ilyen. Vkineke van vmi ócsó megoldása, vagy ezt is magamnak kell kitalálnom.
Marad mondjuk egy méretre szabott P3 borda... Vagy esetleg az NB47J elég lehet? Ez kb. mélfélszerese a 32J-nek... -
Gitros
aktív tag
válasz
Richter36
üzenetére
Jah... még nekem is a gyári van. Win betöltéséig 6000-en pörög, így van egy kis zörgő, rezonanciás hangja, de (valamiért
) win betöltése után 5500-ra leveszi a fordulatot és úgy már nem zavaró egyáltalán (mondhatni nem hallani - persze zárt házban, ami parafával bélelt).Arra még nem jöttem rá mi veszi rá, hogy lejjebb vegye a fordulatát és csak ilyen csekély mértékben... mind1.
Még nem kell a Thermalright...Uff Gitros voltam...
-
atoka1
tag
válasz
Richter36
üzenetére
Szerencsémre kicserélték a ramokat, 2x1024 re. Nem kellett ráfizetnem semmit, a gép most atombiztosan megy. Örülök hogy megoldódott a problema, bár még mindíg böki a csőrömet hogy miért rakoncátlankodott a 4 modullal, no mind1.
Richter36 köszönöm szépen a segítséged!!!
atoka -
-
atoka1
tag
válasz
Richter36
üzenetére
Nincs letíltva. Rossz lenne a processzor, csaknem... Mindenesetre holnap beviszem az egyik szervízbe, van ott egy ismerősöm, mégis csak vannak cseredarabok és meg tudjuk nézni mi okozza, esetleg milyen beállítás okozza. Esetleg becseréli nekem a 4x512-t 2x1024 re.
[Szerkesztve] -
atoka1
tag
válasz
Richter36
üzenetére
Beállítottam az időzítést, 2,65V-on a helyzet ugyanaz, befagy az egész. Most visszatettem 2,5 V-ra, eddig nem tapasztaltam fagyást, de ez nem jelente semmit, tegnap este már egyszer megcsináltam hogy visszavette a feszültséget és akkor kb 1 órát ment a játék és utána fagyott be. Ma megnézem ezekkel az időzítésekkel, 2,5 V on. Ha esetleg így sem lenne jó akkor mitévő legyek?
-
Gitros
aktív tag
válasz
Richter36
üzenetére
Nem bánnám ha igazad lenne... épp most akarok 2x1Gb-ra váltani... Kingmax-ra gondoltam ára miatt, vagy esetleg Samsung. Bár a cuccot is úgy vettem, hogy az orrom előtt menjen 3gigát benne a San Diego... ment... megvettem. Ramot is úgy fogok csak, ha ki tudom próbálni... ehhez 460-470-et kellene a ramoknak bírni.
Uff Gitros voltam... -
EQ
tag
válasz
Richter36
üzenetére
Nincsen ott a BIOS-ba az a menü amivel váltani lehetne és igy csak 2T-vel megy a deszka. Maximalista réveén nagyon zavar a dolog.

AMD tweaker nevü progival át tudom állítani windows-on belül, de azt minden inditásnál fárasztó eljátszani. Egyébként 3200+ (venichle) és 2x512 Kingmax (PC3200).
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELKELT!
- Alkuképes, Új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- G.SKILL Trident Z Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3238F16GX2-TZ5NR
- 16GB (25-30k) / 32GB (50-55k) DDR5 laptop ram csak 1-1db
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

10-es szorzó? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Sandi
és sztem menne ez feljebb is feszemeléssel meg még feljebb is lehet megpróbálkozom 3200 körüli értékekkel remélem birja majd a kis TX2

) win betöltése után 5500-ra leveszi a fordulatot és úgy már nem zavaró egyáltalán (mondhatni nem hallani - persze zárt házban, ami parafával bélelt).
...a leghangosabb a vf700alcu a vga-n, sosem gondoltam volna.
ez a venti egy kicsit hangos.
Régebbit meg nem rakok fel. 

Köszi!