- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Genius SW 5.1 Home Theater
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetee(tm)
aktív tag
Hi!
Én rendelkezem ilyen lappal. Nekem nagyon bejön. Csak jókat tudok róla írni.Szerintem ár érték arányban tökéletes választás. Azokra a feledatokra amikre te szeretnéd használni, csak ajánlani tudom, mert én is csak hasonlókra használom! Tehát hajrá ez egy tökéletes lap egy picit többet nyújt mint amire szüksége lenne egy átlag felhasználonak, de zsír a deszka! Bios frissítéssel még a SATAII is működik
, ha szerencséd van nem kell!
Mégegyszer csak ajánlani tudom! Tuning ezerrel, stabilitás és erő sugárzik nekem belőle! Hajrá!!
csácsá
-
Rawulf
őstag
Szóval én K8N Neo4 Platinum-ot vettem, de azt hiszem tanulságosnak mondhatom!

Először is furcsáltam a különböző színű memória foglalatokat, de ahogy a füzet is írta, inkább a DIMM1-be és DIMM2-be pattintottam a ramokat. Proci és cooler a helyén... remek... be a házba. Lássuk csak. 24 tűs tápcsatlakozó. Sebaj! Az Enermax EG651P-VE, úgyhogy gond nem lehet. Azért megnéztem többször is a táp és az alaplap leírását, mert bár 24 tűs a tápcsatlakozó, de van a táphoz átalakító, ami másik fajta 24 tűssé alakítja át, de nem volt rá szükség...
Szóval pakoljunk csak tovább... Videokártya beillesztés... hát... a HIS kártya ICEQII hűtése szépen elfoglal két pci slot-ot is... illetve a másodikba csak egy plusz alaplapi usb hátlap kivezetés fér el... A PCI-express kártya rögzítő pöcke éppenhogy megtűri a nagy vga kártyát. 
Leadtek Tv tuner be, Creative Audigy2 ZS be... hopsz... már látszik a következő gond. A Silicon Image chip két SATA csatlakozóját eltakarja a hangkártya... no mindegy... maradt még 2.
Miután a vas megvan, első lépésként BIOS-t frissítettem 1.2-re.
Aztán jöhet a winxp telepítés. NVIDIA sata device floppy kéznél, úgyhogy rögvest mehet a telepítés a sata vinyóra. Windows szépen felment...
Mivel az NVIDIA külön Nforce4 alaplapi drivercsomaggal áldott meg minket, mehet is fel!
NVIDIA tűzfal a driver csomagban? Remek! (Egész aranyosnak tűnik...)
Egyébként az IDE SW-t is feltettem. Nem volt gond vele.
A Silicon Image vezérlővel még egy SATA vinyót meg akartam hajtani, de hibaüzenetet dobott a gép indulásakor, ezért a Sil. bios-ában JBOD-ra állítottam a vinyót... reméljük így jó lesz...
Windows update új Silicon Image drivert talál a hardver frissítések között, nocsak... érdekes... neten külön sehol sem találtam...
Az ATI Catalyst 5.4 driver is simán felment...
A Marvel Yukon hálózati vezérlőhöz is a Marvel honlapjáról töltöttem le drivert...
Egy szó, mint száz, nem a dobozban lévő drivereket használtam.
Az alaplap és vga cserével szebb lett a tv tuner képe... érdekes...
A netes játékoknál nem tapasztaltam akadozásokat, mint azelőtt... lehet, hogy az nvidia hálózati vezérlőjének áldásos tevékenysége okán?
Sok-sok óra játék és egyébb programhasználat során sem történt semmi gond. IDE-s mobil rack is szépen működik.
Az integrált hangkártyát nem próbáltam ki és nem is fogom
A chip-cooler sem zörög... lehet, hogy a tuningolást nem bírja a hűtő? Nos, én nem tuningolok.
Nagyon meg vagyok elégedve. Nekem ennyire volt szükségem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- Netfone
- Óra topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- Kingston HyperX Predator RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3AK2/32
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, ha szerencséd van nem kell!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)