- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Ilyen egy komoly célszerszám
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cane
őstag
vagy a 7600 GTI-t
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-amúgy ezen a lapon merre van a bios reset? gombos vagy jumperes? van rajta mikro guru szerűség, ami megjegyzi az uccsó jó és működő (akár tuning) beállítást?
-miért narancssárga at uccsó pci slot? (az a legideálisabb hely?)
-melyik színekbe kell tenni a ramokat dual channelhez?
-elfér egy zalman passzív (kék, azzem zbj47-es) egy hosszabb kártya mellett? ill így nem necces kivenni a kártyát a kis pöcökkel?
csak azért mert szemezgetek ezzel a lappal... -
Speed®
titán
Hú de bonyolult egy ember vagy
Én semmit nem piszkálgattam az említetteken kívül /C&Q,HTT,FSB,CPU és RAM fesz,RAM időzítések/
De az hogy a hangkártya a memók időzítésének köszönhetően recseg,egy orbitális nagy b*romság sztem. Recsegést és zörejeket a hangkari közelében futó IDE kábelek,avagy a kimenettől a hangfalig tartó kábel gyenge árnyékoltsága,vagy túl nagy hossza,estleg egy közelében nagyon erősen szóró eszköz,nem megfelelően szigetelt hosszabbító okozhat.
Nameg a hangkari CD-in kábelje amit optimeghajtóval szokás összekötni is hajlamos a zörgetésre,meg a PC Speaker bekapcsolt állapota a Winfosban is csinált már az előzőekben nekem cirip-ciripet egy lapnál,kiXeltem,aztán kuss lett.Mármint nem volt zörej
Látod-látod,gúd Neo2 milyen jó kis lapocska volt
Egyébként a CPUFan Tolerance nagyon hiányzik a Neo4ből nekem,mert mondom,ahogy engedélyezem a hőfokszabályzást,azonnal brummogni kezd az összes ventim.
..=>vennem kell egy előlapi panelt 
Na részemről ajánlom aláírásom végét,ha vmi van,ugyis tudod hol érsz el,telómat még a rötyire is viszem
Csövicsek_ -
Speed®
titán
Ejnye no,türelem. Mondtam, hogy bánni fogod a Neo2 Platinum száműzését,de ettől függetlenül mindent el lehet érni a Neo4ben is. A BIOSban fagyunk verzsön nálam is beköszön néha,ezen nem tudtam segíteni,viszont a 250es FSB gond nélkül megy /sőt a 300as is
/,szóval sztem vmi beállításbibi van nálad. HT4xesre,procifesz a százalékos emelőkével 1.47re belőni,a chipsetnek annyira felesleges a plusz fesz hogy csak na,de ha ez megnyugtat + 0,1..A SMART CPU Fannál meg a beállítások érdeksek nálam is,olyan szinten leszabályoz a lap hogy brummogni kezdenek a ventik,így inkább kikapcsoltam a p*csába /ugysem hangosak a 12esek../
C&Q is kicskapcs,meg az összes automata tuningopsön lelőve,memconfignál próbálj lazítani az időzítéseekn,mondjuk 3-3-3-8 és 2.7V,hátha. Na kitartás
Új hozzászólás Aktív témák
- Elkelt - HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- G.SKILL Trident Z Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3238F16GX2-TZ5NR
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELKELT!
- MSI A78-G41 PC Mate (MS-7793) AMD FM2+ alaplap
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egyébként a CPUFan Tolerance nagyon hiányzik a Neo4ből nekem,mert mondom,ahogy engedélyezem a hőfokszabályzást,azonnal brummogni kezd az összes ventim.
..=>vennem kell egy előlapi panelt 
Csövicsek_
2:most kezdek el Wint telepíteni és így uccse fogok válaszolni