- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Ilyen egy komoly célszerszám
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frenky89
addikt
jah 40°C
most végre sikerült rájönnöm, hogy hogy is van ez a SpeedFan és beállítgattam szépen:
50-100% között állítgatja a ventit 5%-os lépésekben és csak akkor pörgeti fel a maximumra, ha a CPU hőmérséklete túllépte a 40°C
így most 11*250@1,5V + C'n'Q - alap/netezés 31°C ; 100%-os terhelés 35-36°C -
Frenky89
addikt
Nem rossz!
Nekem 10*280@1,5V-on vagy a lap vagy a proci miatt behal az OCCT 5-7 perc után
Tudtok valami értelmes ventiszabályzó progit?
CoreCenter-rel nem lehet csak max. és min. értéket beállítani valamint C'n'Q állásba meg soha nem állítja följebb a ventit a min.-ről, ha terhelés alatt van a CPU.
SpeedFan-nel nem lehet dinamikusan szabályozni a ventit, ami azért nem lenne rossz, mert nem kell nekem, hogy állandóan pörögjön a venti mint az állat, elég lenne, ha csak maximális terhelés alatt pörgetné fel a ventit.
A Smart CPU Fan a BIOS-ban pedig csak 40°C-ra lehet állítani (újabb BIOS-okban nemtudom, hogy mennyit lehet beállítani
), ami túl sok, mert terhelés nélkül megállítja a CM Hyper TX ventijét, ami nem igazán előnyős mert állandóan 40°C a proci terheletlenül és ez egyáltalán nem tetszik nekem, mert ha forogna a venti legalább minimális fordulaton akkor akár 30-32°C is lehetne a proci netezés közben.
Összefoglalva: valami olyasmi progi kellene mint ATITool-ban a ventiszabályzós rész, ahol bizonyos hőmérsékletekhez lehet a megfelelő százalékokat(=fordulatszámokat) hozzárendelni. -
Gitros
aktív tag
Az OK, hogy előrébb nem vagy vele, de éppenséggel úgy is megközelítheted a dolgot, hogy minek neked Single mód

Gondolom a dual-t már mind a két párban kiprószáltad és változatlan.
Arra lenne jó egy modullal megtesztelni, hogy úgy mutat-e bármi hajlandóságot a tuningra. Lehet csak kimondottan a moduljaidat utálja a lap
Uff Gitros voltam... -
Gitros
aktív tag
''Az egyik pár single foglalatban meg egyáltalán nem.'' - Ezt nem értem.
Ez azt jelenti, hogy az egyik single párba rakod be, akkor megy, ha a másikba, akkor meg sem mukkan?
Dual-ban mennek egyáltalán?
Ha jól értem neked is így volt belőve:
HT: 3
FSB: 273
szorzó: 11
RAM: 333
Feszkókat most hagyjuk...
Uff Gitros voltam...
[Szerkesztve] -
zolynet
veterán
[link] itt látható hogy 180fokal is természetesen megy a felhelyezés.VGA-tól elfér mindkét módon. Nekem azért lett így mert lent van egy 12cm-is és azért csak kapja a hüvi fuvallatot.
Az elég gyenge thermalrigh-t leírást nézve 2 dolgot nem tudok h miért van:
1. kötegelő minek kell rá??? /rátettem, így iso
/
2. A plussz lefogatók....azokat hova? de gondolom ez azért van mert hogy minden alaplapra rámennyen. -
zolynet
veterán
tessék, lást mily gyors voltam, íme a képek:
[link]
[link]
[link]
Nekem annyira megfelel ha 40fok alatt marad, hogy namég....csendességéért vettem meg.
Partiban volt a JTS-0006, +1,5K lett volna. Nem a pénz miatt hezitáltam, hanem azért mert azon is van egy venti, igaz arra meg ha jól emléxem vmi 1800-2300fordulatot írtak 23db-lel.
Így meg nagyobb a csend.
Boldogság van ám rendesen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fénykardokat elő, indul a Destiny 2: Renegades!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- Új, bontatlan Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 RGB KIT XMP - 2 év bolti garival! -
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

), ami túl sok, mert terhelés nélkül megállítja a CM Hyper TX ventijét, ami nem igazán előnyős mert állandóan 40°C a proci terheletlenül és ez egyáltalán nem tetszik nekem, mert ha forogna a venti legalább minimális fordulaton akkor akár 30-32°C is lehetne a proci netezés közben.

/
Boldogság van ám rendesen!