Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Frenky89

addikt

válasz zolynet #725 üzenetére

Az erősen gondolkodásból ma vásárlás lett :)) beszaladtam reklám helye x86-ba és miután megszabadultam 5000 ropogós magyar forinttól, már enyém is lehetett egy Thermalright HR-05 SLI.
    Alapvetően elégedett is vagyok vele, DE:
    elsősorban valami nincs rendben Everest-tel, vagy a CoreCell chip-pel mert még mindig 32°C az Alaplap állítólagos hőmérséklete, miközben TR bordái azért bőven nem olyan forróak mint a kis gyári szutykok. Bár egy ekkora méretű borda azért sokkal megnyugtatóbb, mint az előbbi jelzővel említett gyári. Csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy x86-ba boba6-nek is nF4-es lapja van amin a gyári - MSI-éhez hasonló - borda 84°C :Y volt infrás mérővel mérve
    másodsorban/mellékesen TR mérnökeinek azért még gyúrni kell egy stabilabb rögzítésen, de már ez is elfogadható.
    Tuningot még nem értem rá kipróbálni az új szerzeménnyel, de hamarosan arra is sorkerül remélem.
    Összességében tényleg megéri a pénzi ez a HR-05 SLI már csak hang szempontjából is sokkal jobban teljesít mint elődje.

Azért bízom benne hogy értékes információt is tudtam írni ebbe a rengeteg rizsába :DD

Új hozzászólás Aktív témák