Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ricskopf

csendes tag

válasz HERR Z #339 üzenetére

winfos van, elég új, ahogy néztem még az nvidia raid vezérlő is benne van, most du. mikor próbáltam megint installálni és lököm be a lemezt azt mondta hogy kösz de van újabb. viszont ugyanott, még a textüzemmódos részben, mikor azt írja ki alul hogy Starting windows, megáll mint a szög. ez már lehet nem sata probléma lesz. ráadásul úgynézki jól megszívattam magamat. gondoltam jó lesz majd egy biosupgrade. a kártyát msi neo4fi-nek vettem, magára a lapra meg az van írva hogy msi neo 4 h. természetesen mielőtt ezt észrevettem letöltöttem a fi-hezvaló bios és rá is nyomtam. :O azóta nem bírtam bejutni a biosba...bevág egy platinum logot, bejön a kép,felismeri a videokártyát,procit, leszámolja a memet,ide-ken végigmegy és akármennyire nyomom a delt egy villogó kurzorhoz jutok fekete alapon. benyaltam vagy benyaltam. pfff. mi ez a h széria? és tanácsot várnék. a rátolás után volt áramtalanítás és bios reset is. szétszedtem összeraktam. itt már csak a piócás ember segíthet? hogy lehet ilyenkor akármilyen másik biost rátenni?

Új hozzászólás Aktív témák