Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sonja

nagyúr

válasz Gitros #1092 üzenetére

No, akkor vázolom a helyzetet. Eddig ASRock 939Dual-SATA2 lapot használtam 2db 512MB-os memóval. Különbözőek voltak, sokszor volt BSOD. Aztán vettem 2x1GB-os Kingmax-ot, de nem kitet! Viszont két egymás melletti sorozatszámú volt. Alaplapba be és tesztelés. GoldMemory 1,5 óra után nem talált hibát, gondoltam elég lesz. Aztán használtam a gépet, de egyszer-kétszer újraindult. Utána olvastam, hogy nem kezeli jól 1T-ben a memókat. Átraktam 2T-re, mondom akkor használom így. Sajnos így is előjött ez az újraindítás. :( Gondoltam a lap miatt és ezért cseréltem erre az MSI K8N Neo4-F lapra. Namost sajnos itt is újraindul a lap, méghozzá teljesen alapon, mindent a BIOS-ra bízva is! Sőt, tegnap volt olyan is, hogy elindítottam az Orthos-t és 3-4 perc után egyszerűen lekapcsolt a gép!!! :Y Ez kétszer fordult elő. Azóta csak újraindítja néha magát. Most ott tartok, hogy vagy táp vagy a memóriák hibái. A táp Chieftec GPS-450AA, de 2005 februárjában vettem, tehát már több, mint 2,5 éves. :U Vagy videókártya is okozhat ilyet. :F Nem tudom. Én már semmit sem értek. :O

A gépem: MSI K8N Neo4-F, AMD Athlon 64 X2 4200+ (alapon), AC Freezer 64 Pro, 2x1GB Kingmax DDR400, Inno3D Geforce 7600GT, SB Audigy 4, 2 winyó, 2 ODD és Chieftec GPS-450AA 450W-os táp

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák