Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
c4-eXp
aktív tag
Na, akkor megnyitnám ezt a topikot. Azért érdekelne ez a lap, mert igen kedvező árú s939-es, és nForce4-es. Tudom, van chaintech olcsóbban, ráadásul az ultra, de azért az MSI mégiscsak egy megbízhatóbb márka (szerintem). Tehát tapasztalatokat várnék azoktól, akik már egy ilyen lapocska tulajdonosai. Én főleg játékra, internetezésre, és programozgatásra használnám majd. A proci bele valszeg 3000+ lesz. A véleményeket előre is köszönöm.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- ASUS routerek
- OLED TV topic
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest