Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacpac
őstag
Igen, ez nálam is így van, de előbb-utóbb engedni kell a nyomásnak, és váltani, mert eltelik egy kis idő, és már csak nagy anyagi befektetéssel lehet kiszálni egy régebbi platformból. Az NF2-vel szerencsém volt, a váltás után maradt pénzem is
. Hozzáteszem még azt is, nekem mindig eladó a gépem, nem a piaci árán, hanem azon az áron amennyit nekem ér. Ez most lényegesen a piaci ára fölött van. Ez egy nagyon jól összerakott szerkezet lett.
Amúgy én is AM2-t vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Új asus rog crosshair x870e hero garancias! AKÁR FÉLKONFIGKÉNT!
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Beszámítás
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- LG 55UP76702LB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
. Hozzáteszem még azt is, nekem mindig eladó a gépem, nem a piaci árán, hanem azon az áron amennyit nekem ér. Ez most lényegesen a piaci ára fölött van. Ez egy nagyon jól összerakott szerkezet lett.
Amúgy én is AM2-t vennék.