- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
1269
tag
Most MSI k8n neo-ban van,de a gyerekem gépében 2x256mb samsung memo-val működik,és ott is 2.7v-on.Az új lapban kitünően megy 220mhz-en minden defaulton.Ez a k7n2 delta2 platinum piszokul háklis minden memoriára.
De a videokártyára,raid vezérlőre,hang kártyára,tv tunerre,usb eszközre biztos nem mert ment benne pár darab. -
Andie
őstag
Én dvd irót vettem náluk, és bár kicsit sufni hangulata volt a boltnak, a hozzáállással nem volt gondom. Viszont árban jobbak emezek.
Egyezkedtem már Deiciddel is, ö vissza is veszi a ramot, ha mégsem menne. Holnap ad árat, ha ilyesmit, akkor inkább töle veszem, de a késöbbiekre nézve jó lesz ez a bolt! Köszi! -
Andie
őstag
2 tételt találtam :
RAM DDR 512MB 400 márkás (Samsung, Hynix, Infineon) 9 110 Ft
RAM DDR 512MB 400MHz Samsung 0 Ft
Kérdés, hogy a felsö most akkor mi?
Mert ha Samsung, akkor miért van külön kiemelve 3 sorral lejjebb? (és föleg miért 0 ft? nincs? akkor a fenti sincs...)
Nem garis az aquában, csak nekem eddig az tünt a legolcsóbbnak, és közel is van hozzám... -
Andie
őstag
Nézek egy ilyen samsung ramot. Aquában 10650.- Pont annyi, mint a Hynix

Remélem azzal tényleg menni fog.
Most, hogy mondod : 333-on szépen ment a 3dmark mindig. csak már teljesen belekavarodtam ebbe a kinlódásba
Ha van eredmény, beszámolok!
(egyébként lehet, hogy majd a samsung ezzel a hynixxel dualban szépen fog menni? vagy kizárt, mert nemtudom? ) -
Andie
őstag
Nahát, örülök!!!
Végre valaki eredményt is ér el 
És dualban mennek?
Tegnap megint 5 órán keresztül ment a gép, ment letöltés, netezés, levelezés, fórumozás, szóval nem épp proci és ramterhelö dolgok, de ez a gépemnél nem jelent semmit. Söt, alap windows felületen inkább ilyen esetekben fagyott, mint pl prime vagy pi-nél.
Tehát ezek alapján azt is mondhatnám, hogy okés a gépem. Amig el nem inditok egy 3dmarkot, vagy játékot. Ezt ugyan mostanában nempróbáltam, de ma fogom, úgyis rég volt fent a vérnyomásom.
Viszont ha ott megint elszáll, akkor lehet, hogy videókártyára kéne gyanakodnom?
-
zso73
veterán
Mert a memteszt nem alapos, vagy más módon tesztel! A Docmem, vagy GoldMem jobb! Nekem is csak ezekkel a programokkal jött ki a hiba!
Bővebben: link
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Andie
őstag
-
Andie
őstag
Nade bakker a hajam tépem már!!!
Itt volt tegnap Zso, a ramjával szépen ment minden.
Aztán visszatettük ezt a szart, az enyémet, és azzal is ment szépen minden! 3DMark, pi, prime!!!
És mostis, 2.5 órája megy a prime a háttérben, és dolgozik mint a kisangyal! Proci 100%-on, 56 fokon, alig tudok netezni mellette, de nem hibázik!!
Most mivan ilyenkor?
De ha elinditom ezt a rohadt S.W.I.N.E.-t, tuti megint befagy 15 perc után, csakhogy ne tudjak jáccani...

Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Robogó, kismotor
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- OLED TV topic
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELADÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Végre valaki eredményt is ér el