Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csacsi77

senior tag

válasz Milka 78 #365 üzenetére

Hello!
    Köszönöm, már le is töltöttem.
    Én egy Athlon II X3 450-nel próbáltam. Semmi tuning, semmi feszültségállítás, csak az alap beállítások. Még azt megnéztem, hogy a memóriákat 1333-ban látja-e. Ennyi. Semmit sem állítottam.
    De már az elindulás is kínkeserves volt, állandóan a CPU beállítások hibájára hivatkozott. Aztán meg nem lehetett újraindítani. Amikor meg lehetett és továbbment, akkor a BIOS volt néha furcsa színű.
    Aztán valami csoda folytán a Win7 felment rá, de ahogy az op.rendszer frissítgette magát és párszor újraindult, akkor jött elő a végső hiba.
    Mint amikor a VGA memóriája bekrepál és érdekes csíkok futnak a képernyőn. Na akkor vittem vitte a szervizbe.
    Ott meg azt mondták, hogy letesztelték Kingstone memóriákkal és minden okés volt. Én is leteszteltem itthon a Kingmaxokat és azok is rendben voltak.
    A fene se érti, csak vegyek egyszer Kingston memóriákat és kipróbálom. Más szervizeseket kérdeztem, sehol sem tapasztaltak hasonló inkompatibilitást bár volt ahol leszarozták az MSI lapokat. Mondjuk ez így szerintem nagy általánosítás.

Új hozzászólás Aktív témák