Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz Kékes525 #64846 üzenetére

    A További információ hova dobat?

    Milyen módszert értesz profilból kiszedés alatt?

    Ha nagyon nagyon SOS, akkor másold ki a profil mappádat KÉT helyre nem futó FF mellett: egyik lesz a próbálgatós, a másik meg a biztonsági másolat;
    Tölts le egy korábbi ezzel az addonnal biztosan működő ff verziót, ami biztos, hogy teljes telepítős (50-70MB nem kb10, vagy alatta), húzd ki a netedet (nehogy lehúzza a frissítést az alapértelmezett beállítás) telepítsd olyan helyre, ami biztos, hogy nem a meglévőé. Ne engedd, hogy elindítsa magát még (még a telepítőből is vedd ki a pipát) [ez csak biztonsági lépés].
    Ha az megvan, akkor a frissen telepített, de régebbi verziót profilválasztós módban indítsd el, csinálj egy új profilt (vagy ha engedi, akkor keresd ki az egyik profilt amit mentettél, remélhetőleg nem írja fölül ez esetben, de ott, a bizti másolat, vagy ha ez nem megy akkor), így lett új profilmappád amit a régebbi FF verzió használ (és tudod, hogy a tied, és tudod, hogy hol van). Állítsd be,hogy ne frissüljön, vagy legalább kérdezzen rá!
    Vagy egyesével (ez mehet nettel már), vagy mindenestül (még net nélkül nehogy fissüljön) átmásolva próbálkozhatsz, mert ha jól olvastam a híreket akkor ez telepített verzió függő, és nem globálisan tiltodd addonozás. (Teljes másolás az továbbra is dowgrade-nek minősül, és profilkezelésből bajos...)

    DE továbbra is:
    -Ha az egyik böngésző (vagy bármi) frissít így, az nem azt jelenti, hogy csak ő tesz, vagy tehet így a jövőben.
    -Ha a frissítés olyan dolgot módosíthat, amit mi nem akarunk akkor nem kell engedélyezni a frissítést.
    -Ha egy addon, vagy pl játékmod törik azután miután a fő dolog frissült, akkor azért nem az a hibás, aki a fő dolgot kezeli.
    -Ha fontos adatokat tárolunk, akkor legyen backup!
    --Ha egy addonból élünk akkor a fentiek 2X minimum!

    Ha nem SOS, akkor meg várnék, vagy írnék az addon kezelőjének, hogy mi lesz...

    (beszédes, hogy a chrome-addon-shopban íra egy felhasználó, hogy azért távolította el a Mozilla FF-ból, mert többszörös kérés ellenére sem hagytak fel olyan gyakorlataikkal, mint a keresőszövegek figyelése, vagy módosítása.... no bueno...)

    [ Szerkesztve ]

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák