Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz brugo #57876 üzenetére

    Az UBO-t használd megerősített módban: 3rd-party scriptek és 3rd-party frame-ek globális blokkolásával - globális blokkolás hogy ameddig egy adott oldalon kivételt nem adsz hozzá addig minden oldalon blokkolni fog.

    A jelszavak biztonsága kérdéses de ha megfigyeled mikor egy oldalra a megjegyzett jelszavaddal lépsz be akkor ott sem látszik a jelszó - csak pöttyök - és a jelszavak megtekintését is lehet mesterjelszóval védeni.

    Alapvetően az FF és a Chrome jelszóvédelme sem rossz. Túl van ez egy kicsit misztifikálva, de mint írtam a KeePassXC a legjobb megoldás - jelenleg nincs jobb -

    A fészbukkot a helyén kell kezelni, pl. ha van egy okostelefonod és a facebook messenger-t használod az egy praktikus dolog.
    A személyes adatok védelme illúzió. Ha nagyon biztosra akarnál menni akkor TOR böngésző ha jól tudom ez VPN-en keresztül kommunikál tehát már nem kell hozzá egy plusz VPN levelezésnek nem gmail hanem pl. protonmail, tutanota

    Ameddig semmi olyan tartalommal nem kerülsz kapcsolatba ami büntetendő addig max a reklámok lehetnének személyre szabottak feltéve ha nem blokkolnád őket UBO-val.

    adlersson

    Passz, töröld onnan.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák