Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ceia

    őstag

    válasz nfsu17 #46552 üzenetére

    Sajnos tényleg nem működik rendesen, mégpedig a dash videókat nem szedi le, azaz fmt133 és afölöttieket. Pontosabban leszedi a képet és a hangot külön, de nem muxolja össze őket az ffmpeg. Nekem ezt a hibaüzenetet írja ki, ha letöltök egy dash videót: [link]
    Amint láthatod mögötte a Windows Commanderben, az R: meghajtóra letöltötte a kép és hangsávot, és muxolás helyett kidobta a hibát. Ilyenkor még meg lehet csinálni, hogy a fájlokat átmásolom valahová, mert ha leokézom a hibát, azonnal törli azokat. Már örültem, hogy akkor majd így valahogy összerakom őket, de sajnos ezek a fájlok korruptak, nem lehet lejátszani egyiket sem. Illetve amikor olyan formátumban próbáltam dash-t letölteni, amiben a hang ogg volt, akkor az így kimásolt ogg fájl működött. Különben csak külön a hangsávot semmilyen formátumban nem tölti le, bármibe próbáltam, ugyanezt a hibát dobta ki.
    Szerencsére az fmt133 alatti formátumokat letölti, tehát ha pl. a videó megvan fmt22-ben, (720p) abban le tudod tölteni! :) (amíg a gugli azt is ki nem golyózza..)
    FF 24.8.1 , CYS 5.6.46 , FFmpeg git-13406b6 32-bit Static (legújabb)

    [ Szerkesztve ]

            it's more fun to compute

Új hozzászólás Aktív témák