Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bubu1981

    csendes tag

    Sziasztok!

    A Firefox-al lenne egy problémám amiben hátha ti tudnátok nekem segíteni. Néhány hónapja észrevettem, hogy a könyvjelző tulajdonságai ablak folyamatosan magától elkezdett szélesedni. Elég sokszor használom ezt az ablakot és már annyira megnőtt a szélessége, hogy kétszer olyan széles lett az ablak mint a monitorom felbontása, és ez nagyon zavaró. A neten utánanéztem a dolognak és annyit sikerült kiderítenem, hogy a profil mappában lévő localstore.rdf fájlban tárolja ezt a beállítást egész pontosan ebben a sorban:

    RDF: Description RDF:about=”chrome://browser/content/places/bookmarkProperties.xul #bookmarkproperties” screenY=”112″ screenX=”13″ width=”1912″

    Itt a width, vagyis szélesség érték folyamatosan önmagától növekszik. Próbáltam, hogy kitöröltem ezt a localstore.rdf fájlt és így minden méret visszaállt alapra, de kis idő elteltével újra elkezdett ez az ablak növekedni, és pár nap után szintén újra kilóg a monitoromból. Az lenne a kérdésem, hogy miként lehetne ezt úgy beállítani, hogy ez az érték állandó maradjon? Válaszaitokat előre is köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák