Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz WonderCSabo #15298 üzenetére

    A Jaegermonkey ezen semmit se segít. Egyrészt mert ki is van kapcsolva a chrome-ra...
    Na, ezt nem tudtam. Nekem annyira természetesnek tűnt, hogy az Fx sebességérzetét itt tudják a legjobban növelni, ergo külön optimalizálják is erre, de nem.

    Ezt pl. chrome-content processz szeparációval totál lehetne oldani. És meg is fogják, de az Electrolysison való munka csak egy pár napja kezdődött el...
    Sajnos másnak sem jön be teljesen a CPU idő thread-szintű igazságos elosztása: Opera alatt ha az egyik fülben megnyitok egy 500+ hozzászólásos blog.hu oldalt, akkor az egész böngésző képes lemerevedni pár másodpercre. Betöltés után már minden szép és jó, de valahol az oldal feldolgozása megállítja az Operát nálam.

    A Jetpack alapú bővítmények minél gyorsabb elterjedése azért lenne jó, mert eléggé nagy tehermentesítést jelentene, ha eddigi script alapú közvetítő rétegek helyett az addonok közvetlenül natív kóddal kommunikálnának.

    ööö, milyen natív kód?
    Akkor én téves feltételezésben éltem :B Végig azt hittem (már nem emlékszem, honnan szedtem ...), hogy a Jetpack API Fx oldali felületét natívan írják meg, hogy bár limitáltabb a mostani addonoknál, cserébe kisebb erőforrásigénnyel képes működni (és itt CPU-ra gondolok elsősorban, nem memóriára). bónuszként meg támogatja a dinamikus betöltést. Lehet, hogy el kellene olvasnom egy mélyebb szintű Jetpack leírást :U

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák