Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Brutforsz

    aktív tag

    válasz WonderCSabo #14370 üzenetére

    Back to Close [link]
    Ezen egyszerű kiterjesztés azt műveli, hogy amennyiben az adott lapon nem lehetséges már visszalépni (nincsen több előzmény), akkor a vissza parancs kiadásakor bezárja a lapot / opcionálisan utolsó lap esetén a böngészőt. Különösen akkor van értelme, ha az egér vissza gombját használjuk, mert ilyenkor nem kell elmászni a lapbezárás gombig, így különösen egyszerű bezárni olyan lapokat, melyeket csak egy valami megtekintésére nyitottunk.

    Default Zoom Level [link]
    A kiterjesztés célja, hogy a nagyfelbontású monitorokon ne kelljen folyton nagyítgatni a weboldalak szövegét / képét, hanem egy előre meghatározott értékre nagyítja azokat automatikusan. Megjeleníthető az Állapotsoron is, ahol egy általunk megadott listából lehet változtatni az aktuális oldalon az automatikustól eltérő nagyítást.

    HeaderControl [link]
    A kiterjesztés segítségével megadhatjuk, hogy a böngésző az egyes oldalakon -- megadható egy alapértelmezett értékkészlet, ezt követően minden oldalnál külön változtatható -- milyen referrert, user-agentet és nyelvet közöljön a szerverrel.

    Privacy Plus [link]
    A kiterjesztés a Flash-alapú sütik eltávolításának lehetőségét biztosítja az Előzmények törlése menüponton keresztül.

    QuickFox Notes [link]
    Egy elég komoly -- több lapot kezelő, szinkronizálható, helyesírást ellenőrző, automatikusan mentő stb. -- jegyzetelő alkalmazást épít be a böngészőbe.

    RefreshBlocker: ezt húzzuk ki a listáról, régről maradt bent, már nincsen rá szükség.

    Sanitisminau [link]
    Ez az egyszerű, de nagyszerű kiterjesztés lehetővé teszi, hogy az Előzményeket anélkül töröljük, hogy felbukkanna az ablak a törlés beállításaival, illetve elhelyezhetünk egy kis seprűt az eszköztáron, s így egy klikkel megszabadulhatunk a múlttól.

    Snap Links Plus [link]
    A kiterjesztés segítségével tömegesen kezelhetünk linkeket, egyszerűen egy dobozt kell köréjük húzni. A dobozon belüli linkeket a kiadott parancsnak megfelelően automatikusan megnyitja, vágólapra másolja, könyvjelzőzi vagy letölti.

    Tab Utilities [link]
    Egy többlapos böngészéshez tervezett kiterjesztés, nagyjából megegyezik a Tab Mix Plus (mínusz Munkamenetkezelő) tudásával.

    Titlebar Tweaker [link]
    Személyre szabhatjuk vele a címsorban megjelenő szöveget. Megjeleníthetünk itt a profil nevét, az időt, dátumot, saját szöveget stb. végtelen variációban.

    Te sejted, kik vagyunk, mi tudjuk, ki vagy.

Új hozzászólás Aktív témák