- A Noctua szerint néha nem megbízhatók a házgyártók termékspecifikációi
- Kisebb csavar jellemzi az ASUS új TUF-os alaplapját
- Az AOC év végére ígért monitora szerint is három a magyar igazság
- Modellspecifikus hardvertervezésben utazna a Taalas felvásárlásával az AMD
- Megjött a Sharkoon "lázadó" tápjainak legújabb generációja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- A cégek helyett egy felhasználó oldotta meg a leégő GeForce-ok problémáját
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Csökkentené a Windows 11 memóriahasználatát a Microsoft
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Az arabokat most a zsidókkal kevered? (Igen, hallottam a szaúdi királyi család cionista kötödéséről.) De amúgy mellékesen, a nyugati politika és hírszolgáltatás is erről szól. A béke érdekében megtámadnak országokat és népeket, akik soha semmilyen veszélyt nem jelentenek a nyugati országokra...
mondjuk nem nehéz őket keverni, egyik sem jobb a másiknál.
-
pRoject22
addikt
-
wjbhbdux
veterán
-
pRoject22
addikt
Én már azzal kibékülök ha nem jön ki még egy Dragon Age Veilguard féle ipari hulladék gaysexre kihegyezve
-
Depression
veterán
"Az EA már magántulajdonban van, az új tulajdonosok pedig évi 700 millió dollárt kell valahogy megspórolniuk. Mind tudjuk, hogy ez mit jelent."
[link] -
Héraklész
senior tag
Az egész arab pénzöntésnek a sportba meg más nyugati szórakoztatóiparba épp ez az 1 célja: hogy elismerően beszéljenek róluk. Ne a népirtásaikkal foglalkozzunk, ne a mértéktelen környezetszennyezésükkel, a vallásos őrületeiken. Hanem nézd má milyen csilivili lett a kedvenc sport tv műsorom, de faszák ezek a szaúdiak (nem azok).
És ez láthatóan működik. Ahogy a dubai csokira keresve is az tiktokos édesség az összes találat ma a googleben, nem pedig ahogy kelet-európai kizsákmányolt prostik testére kakilnak az ottani milliárdosok, ami az igazi jelentése.
Trump veje (honnan ismerôs sztori?
) keresett a bizniszen, és egy nap jelentették be egy Trump pláza építésével a szaudi fővárosban. Az egész ügy bűzlik a korrupciótól.Az arabokat most a zsidókkal kevered? (Igen, hallottam a szaúdi királyi család cionista kötödéséről.) De amúgy mellékesen, a nyugati politika és hírszolgáltatás is erről szól. A béke érdekében megtámadnak országokat és népeket, akik soha semmilyen veszélyt nem jelentenek a nyugati országokra...
-
WayneGace
őstag
Remélem, az olaj-alapú világgazdaság átalakulásával a burnuszos mohamednáci milliárdosok és elvbarátaik is mennek vissza tevét terelgetni a szottyadt pálmák alá.
Főleg a nőket és a küldönféle kisebbségeket sajnálom. Az arab országok buta vallási fundamentalizmusa az emberiség (egyik) szégyene.Az ilyen felvásárlások is mutatják, hogy több lábon állnak. Nem csak az olaj, lng eladásból élnek.
-
Farkassacred
addikt
Ennek a cégnek már mindegy.
-
Sanchez638
addikt
Lesz csadoros Need For Speed?
Én valami teve futamra gondoltam..Első körben.
-
Balázs Z.
aktív tag
Remélem, az olaj-alapú világgazdaság átalakulásával a burnuszos mohamednáci milliárdosok és elvbarátaik is mennek vissza tevét terelgetni a szottyadt pálmák alá.
Főleg a nőket és a küldönféle kisebbségeket sajnálom. Az arab országok buta vallási fundamentalizmusa az emberiség (egyik) szégyene. -
myckey
veterán
Viszlat EA...a FIFA meg szarabb mar nem lehet ( pedig egy raklap idot raktaam mar bele )
De azert remelem, a Jedi harmadik felvonasa, nem lesz elqrva
-
wjbhbdux
veterán
Én nem anyagi gödörről beszéltem, hanem minőségiről. Arról, amiért jelenleg sok gamer utálja a céget. Persze bevétel az van... profit mindenekelőtt. De az arab vezetéssel ez megváltozhat.
Az arabok például a UFC-t sem csak üzleti szempontból, hanem szórakozás miatt is támogatták/támogatják hatalmas show-kat és díjakat prezentálva olyan dolgokba belemenvén, amit a főszervező (Dana White) be sem vállalt volna.Az egész arab pénzöntésnek a sportba meg más nyugati szórakoztatóiparba épp ez az 1 célja: hogy elismerően beszéljenek róluk. Ne a népirtásaikkal foglalkozzunk, ne a mértéktelen környezetszennyezésükkel, a vallásos őrületeiken. Hanem nézd má milyen csilivili lett a kedvenc sport tv műsorom, de faszák ezek a szaúdiak (nem azok).
És ez láthatóan működik. Ahogy a dubai csokira keresve is az tiktokos édesség az összes találat ma a googleben, nem pedig ahogy kelet-európai kizsákmányolt prostik testére kakilnak az ottani milliárdosok, ami az igazi jelentése.
Trump veje (honnan ismerôs sztori?
) keresett a bizniszen, és egy nap jelentették be egy Trump pláza építésével a szaudi fővárosban. Az egész ügy bűzlik a korrupciótól. -
Depression
veterán
Én nem anyagi gödörről beszéltem, hanem minőségiről. Arról, amiért jelenleg sok gamer utálja a céget. Persze bevétel az van... profit mindenekelőtt. De az arab vezetéssel ez megváltozhat.
Az arabok például a UFC-t sem csak üzleti szempontból, hanem szórakozás miatt is támogatták/támogatják hatalmas show-kat és díjakat prezentálva olyan dolgokba belemenvén, amit a főszervező (Dana White) be sem vállalt volna.A minőség mércéje nem az, hogy ki mit mond róla, hanem hogy a vevő hajlandó-e fizetni érte.
Rengeteg játék gyorsan eltűnt a süllyesztőben, mert a játékosok nem voltak hajlandók pénzt költeni rájuk. Az EA viszont szárnyal.Kívánom, hogy neked legyen igazad, de erősen kétlem, hogy visszatérnek a NFS underground, Mass effect, dlc nélküli Sims irányába.
-
Héraklész
senior tag
Ez EA nem hulladék! Csak pénztermelő játékokat csinál, ami a befektetők elvárása.
Semmilyen gödörben sincsenek.
Te, mint játékos, ülsz fordítva a lovon olyan elvárásokkal, hogy egy játék legyen jó is.Én nem anyagi gödörről beszéltem, hanem minőségiről. Arról, amiért jelenleg sok gamer utálja a céget. Persze bevétel az van... profit mindenekelőtt. De az arab vezetéssel ez megváltozhat.
Az arabok például a UFC-t sem csak üzleti szempontból, hanem szórakozás miatt is támogatták/támogatják hatalmas show-kat és díjakat prezentálva olyan dolgokba belemenvén, amit a főszervező (Dana White) be sem vállalt volna. -
Drótszamár
őstag
Lesz csadoros Need For Speed?
-
Depression
veterán
"Az persze ad némi reményre okot, hogy a herceg nagy gamer, meglátjuk tényleg elmozdul-e jó irányba majd a cég."
Szerintem csak azért vette meg, mert így olcsóbban kijön, hogy az összes csúcs játékos fel legyen neki oldva a fifaban.
-
Depression
veterán
Ez EA nem hulladék! Csak pénztermelő játékokat csinál, ami a befektetők elvárása.
Semmilyen gödörben sincsenek.
Te, mint játékos, ülsz fordítva a lovon olyan elvárásokkal, hogy egy játék legyen jó is. -
Csandi
addikt
Valszeg csak tovább fogják nyomni a fifát ami már nem fifa, mégtöbb kaszinó bele és minden más leszarva.
Az persze ad némi reményre okot, hogy a herceg nagy gamer, meglátjuk tényleg elmozdul-e jó irányba majd a cég. -
Héraklész
senior tag
Szerintem is sikerhez vezet, amikor egy kegyetlenül pénzéhes céget felvásárolják a sejkek 55mrd $-ért. (Kb. 17 225 000 000 000 Ft) Ezért még Musk is lehajolna.
Ez irónia akar lenni? Mire célzol?
Az EA egy hulladék. A biztos háttérrel és másik tulajdonossal végre kijöhetnek a gödörből. -
Depression
veterán
-
CptAdamica
nagyúr
Ez a cég már nem lehet szarabb szerintem a jelenlegi állapotnál, szóval nem kell tartani semmitől.
-
.LnB
titán
-
Héraklész
senior tag
Helyes, talán ők gatyábarázzák a céget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Windows 11/10 Pro/Home & Office 2024/2021/2019/365 licencek, ESD/COA kulcsok számlával
- Dell Latitude 3420 i5 1135G7 - 1év garancia, Refurbished!
- Eladó Windows 11/10 Pro/Home & Office 2024/2021/2019/ 2016 licencek, ESD/COA/DVD kulcsok számlával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston HyperX Fury 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- CSILLÁM! Macbook Air 13 M1 8GB 256GB Akku: 87% 1 év garancia

) keresett a bizniszen, és egy nap jelentették be egy Trump pláza építésével a szaudi fővárosban. Az egész ügy bűzlik a korrupciótól.
Te, mint játékos, ülsz fordítva a lovon olyan elvárásokkal, hogy egy játék legyen jó is.