Hirdetés
- Nem villog többet a kijelző a GeForce driver gyorsjavításával
- IFA 2026: Kedvező(bb) árak és színek: ez a Lenovo új notebookjainak vonzereje
- IFA 2026: Kell egy kisebb konzol? Az Acer körbenyeste az Atlas 8-at
- IFA 2026: az NVIDIA RTX Spark beházasodott a Lenovo Yoga termékcsaládjába
- Őszindító hardvercsomag
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
-
WayneGace
őstag
Az összes shell-t meg kell szerezni, csak akkor nyílik ki az ajtó Narrow alatt? Akkor lehet ott lesz a maradék tojás is?
Ha az összes kaput megtisztitottad, akkor odamész Miloshoz, aki őrzi az ovakat és akkor megnyilik az út lefele.
-
MikeWazowski
veterán
Az összes shell-t meg kell szerezni, csak akkor nyílik ki az ajtó Narrow alatt? Akkor lehet ott lesz a maradék tojás is?
-
MikeWazowski
veterán
Én most megint elakadtam. Voltam mindenhol szerintem, összes térkép is meglett. Most lenyomtam Isaac-ot, meg a fagyos helyen a hódítót. Most merre? Elvileg Narrow alatt kéne kapunak nyílnia, de nekem zárva van.
-
MikeWazowski
veterán
A Mortal Shell II legfrissebb, 1.000.009-es frissítése (amely a PC-s és konzolos javításokat követi) jelentős egyensúlyi változtatásokat, egy kísérleti adaptív nehézségi rendszert, valamint fontos hibajavításokat hozott a játékba.
A legfontosabb változtatások és javítások
Adaptív nehézség (Kísérleti): Ha egymás után sikeresen teljesíted a harcokat halál nélkül, az ellenfelek ereje a játék alapértelmezett maximumán túl is skálázódik. Fordított esetben, ha sokat hárítasz vagy veszítesz, a játék finomít a sebzésen, hogy egyetlen ütés se ejthessen azonnal csapdába.
Gazdasági és tárgy-átalakítások:
A Glimpse és Tarcore nyersanyagok többé nem végesek, így egyetlen végigjátszás alatt az összes shellt és fegyvert teljesen fel lehet fejleszteni.
A Fragile Tarstone (Törékeny katonakövek) összetörésekor most már megfelelően megkapod a Tarcore-okat.
A Gloombound Stone többé nem veszít a tartósságából, amikor a saját hulládról gyűjtöd vissza a Gloom-ot.
Karakter-visszaállítás (Respec): Bevezetésre került a Severance nevű tárgy, amelyet Zhirelle-nek átadva teljesen visszaállíthatod egy shell fejlődését, visszakapva az összes elköltött glimpse-et.
Idézett lények és harci finomítások:
A megidézett Grishák többé nem kapnak sebzést a játékos lövedékeitől, kevesebbet támadnak, és Smert csodájának használatakor minden mással együtt ők is megfagynak.
Javították a fegyverek animációit (például a fejsze és tőr futásból induló támadását), és javult a tárgyak elhalálozás utáni visszaszerzésének logikája.
Megszűnt az az egészségügyi exploit, ahol a Leech (életerő-szívás) jelzők mentéskor egymásra halmozódtak.
Történeti és NPC javítások: Javították Ruk és Zhirelle dialógusait, Merrick üdvözlő szövegeit, valamint a térképállomások működését
-
Szoke1982
őstag
Ez meg a tegnapi, nem?
A Mortal Shell II legfrissebb, 1.000.009-es frissítése (amely a PC-s és konzolos javításokat követi) jelentős egyensúlyi változtatásokat, egy kísérleti adaptív nehézségi rendszert, valamint fontos hibajavításokat hozott a játékba.
A legfontosabb változtatások és javítások
Adaptív nehézség (Kísérleti): Ha egymás után sikeresen teljesíted a harcokat halál nélkül, az ellenfelek ereje a játék alapértelmezett maximumán túl is skálázódik. Fordított esetben, ha sokat hárítasz vagy veszítesz, a játék finomít a sebzésen, hogy egyetlen ütés se ejthessen azonnal csapdába.
Gazdasági és tárgy-átalakítások:
A Glimpse és Tarcore nyersanyagok többé nem végesek, így egyetlen végigjátszás alatt az összes shellt és fegyvert teljesen fel lehet fejleszteni.
A Fragile Tarstone (Törékeny katonakövek) összetörésekor most már megfelelően megkapod a Tarcore-okat.
A Gloombound Stone többé nem veszít a tartósságából, amikor a saját hulládról gyűjtöd vissza a Gloom-ot.
Karakter-visszaállítás (Respec): Bevezetésre került a Severance nevű tárgy, amelyet Zhirelle-nek átadva teljesen visszaállíthatod egy shell fejlődését, visszakapva az összes elköltött glimpse-et.
Idézett lények és harci finomítások:
A megidézett Grishák többé nem kapnak sebzést a játékos lövedékeitől, kevesebbet támadnak, és Smert csodájának használatakor minden mással együtt ők is megfagynak.
Javították a fegyverek animációit (például a fejsze és tőr futásból induló támadását), és javult a tárgyak elhalálozás utáni visszaszerzésének logikája.
Megszűnt az az egészségügyi exploit, ahol a Leech (életerő-szívás) jelzők mentéskor egymásra halmozódtak.
Történeti és NPC javítások: Javították Ruk és Zhirelle dialógusait, Merrick üdvözlő szövegeit, valamint a térképállomások működését -
toxicjew
addikt
Na befejeztem én is. Nem eresztem bőlére, nagyon élveztem a játékot, egyértelműen top 3 soulslike nalam (front játékokat nem számítva). Jó volt tényleg

-
MikeWazowski
veterán
-
MikeWazowski
veterán
Sir Isaac a legnehezebb szvsz, azt hagytam a végére. Az első fázisa még kezelhető, aztán átmegy agyf@szba.
Skill pontokat el lehet újra osztani ingyen, gond nélkül. A shell bond (glimpse) viszont véges, bár nem tudom, a patch-csel mennyit tettek be, de eddig egy játékban max. 2 shellt tudtál kimaxolni.
Most már viszont meg lehet szakítani a kapcsolatot a shellel 3x, akkor visszakapod a pontokat. Egyébként érdemes kipróbálni más shelleket, persze úgy, hogy rászánsz pár órát, hogy megtanuld használni is a képességeiket.
szerk.: ja, buildeket én se néztem, annyira nem bonyolult, meg nem azért játszom, hogy más stílusában menjek.
-
Dark Archon
addikt
Mind a 3 shell megvan onnan, meg az összes dungeon. Egyébként már 31-es vagyok és
Sir Isaac-nél vagyok. Sokat haladtam, meg farmoltam is a kígyófejűeket.
Egyébként baromira bejön a game, de újra biztos nem kezdem. Ja, és csak Tiel-lel megyek. Semmi buildet nem néztem, de lehet később kelleni fog. Pontokat újra lehet majd osztani?Sir Isaac a legnehezebb szvsz, azt hagytam a végére. Az első fázisa még kezelhető, aztán átmegy agyf@szba.
Skill pontokat el lehet újra osztani ingyen, gond nélkül. A shell bond (glimpse) viszont véges, bár nem tudom, a patch-csel mennyit tettek be, de eddig egy játékban max. 2 shellt tudtál kimaxolni.
Most már viszont meg lehet szakítani a kapcsolatot a shellel 3x, akkor visszakapod a pontokat. Egyébként érdemes kipróbálni más shelleket, persze úgy, hogy rászánsz pár órát, hogy megtanuld használni is a képességeiket.
szerk.: ja, buildeket én se néztem, annyira nem bonyolult, meg nem azért játszom, hogy más stílusában menjek.
-
MikeWazowski
veterán
Északon meg volt a 3 boss meg minden dungeon? Proxima, Eredrim és Grogu? Én az első bosshoz úgy 16-os szinten jutottam. Megtaláltad az erődben a titkos Doom pályát is? Az is segít szinteződni.
De egyébként az Outskirts of Mammon aránytalanul nehéz lett. Közben észrevettem, hogy az első kiadáshoz képest amúgy könnyítettek is rajta. Ha Tiellel mész, az külön nehezíti a dolgokat. Meg az se mindegy, merre mész ott, nyugatról keletre való haladást javaslok. Nekem legalábbis a sesterek rohadt nehezek voltak.
Mind a 3 shell megvan onnan, meg az összes dungeon. Egyébként már 31-es vagyok és
Sir Isaac-nél vagyok. Sokat haladtam, meg farmoltam is a kígyófejűeket.
Egyébként baromira bejön a game, de újra biztos nem kezdem. Ja, és csak Tiel-lel megyek. Semmi buildet nem néztem, de lehet később kelleni fog. Pontokat újra lehet majd osztani? -
Dark Archon
addikt
Persze, eltérőek az életerő értékek is. Néhány példa:
Grogu:
Max health: 120
Max shell health: 270,6Grogu 200 leech-csel:
Max health: 180
Max shell health: 405,9Tiel:
Max health: 145
Max shell health: 209,1Tiel 200 leech-csel:
Max health: 217,5
Max shell health: 313,65Proxima:
Max health: 145
Max shell health: 246Emellett bizonyára a páncél érték is befolyásolja a dolgokat, amiből Tielnek nem sok jutott. Ja, tudni kell vele játszani, nekem nem ment. Az óriási különbség - és segítség - hogy a főboss faroktámadása Tielt kinyírja mindkét alakjában, Gragu meg veszít talán 1/5-öt az életerejéből.
-
S e t h
nagyúr
Tiellel, Sariellel harcolni kell, úgy értettem. Csoportok legyőzése szintén kihívás velük. Nem is tudom, hányszor öltek meg az elején levő két késes meg egy fáklyás fazonok.
Ezzel szemben Proximával simán kiemelsz egyet, paff, halott. Gragu magasabb szinten kitépi a humanoid ellenfelek szívét, egyből meghalnak, annak sincs párja. Leüthető ellenfelek, bossok vissza sem tudnak támadni. Egyáltalán nincsenek balanszban a shellek szerintem, de mindegy.
Nekem a lándzsa (The Needle) meg a nyílpuska jött be a legjobban.
Tiellel játszottam végig, glass cannon, high risk high reward, eltérő stílust igényel, de ettől nekem nem volt kiegyensúlyozatlan, inkább izgalmas.
Néztem pár videót más shellekkel, nekem inkább az volt fura, hogy mennyire bírták az ütéseket, én meg pár bekapottól feküdtem.
-
Dark Archon
addikt
Fegyvereknél lehet rangsort állítani, de elég jól el lehet őket választani játéksítlus szerint, azaz kinek mi jön be. Gyorsaság, ütéserősség, tarstone-ok. Van előnyük és hátrányuk. A duality stone, ami túl erős lett.
Shellek elég jó balanszban vannak. Ott egyértelműen prefrencia dönti el kinek mi jön be. Azt mondod Tiel nagyobb kihívás. Pedig egyértelműen a legkönnyebben játszható shellnek tartják, lényegében mindig a tier lisa elejében van. Egyszerűen mert láthatatlanná tud válni. Nem csak, hogy eltűnik és meg tud bármelyik helyzetből menekülni, hanem a mobb/boss azt a helyet támadja, ahol láthatatlanná vált, azaz még támadást is pazarol a levegő ütésére. Nem véletlenül a kiinduló pont közelébe rakták, elsőként könnyen felvehető shellnek.
Sariel is S tier, csak a többiektől eltérő stílust kiván. Valakinek bejön, valakinek nem. Ahogy egyébként Lazlo is. Nekem nem jött be, de sokan nagyon jónak tartják. 30% sebzéscsökkentés, ha ellövi az armort, akkor támadási buff-t kap. Lényegében folyamatosan tápolva van.Tiellel, Sariellel harcolni kell, úgy értettem. Csoportok legyőzése szintén kihívás velük. Nem is tudom, hányszor öltek meg az elején levő két késes meg egy fáklyás fazonok.
Ezzel szemben Proximával simán kiemelsz egyet, paff, halott. Gragu magasabb szinten kitépi a humanoid ellenfelek szívét, egyből meghalnak, annak sincs párja. Leüthető ellenfelek, bossok vissza sem tudnak támadni. Egyáltalán nincsenek balanszban a shellek szerintem, de mindegy.
Nekem a lándzsa (The Needle) meg a nyílpuska jött be a legjobban.
-
Szoke1982
őstag
Hát, jobb később, mint soha, de nekem 91 óra most ebből elég volt, 3x játszottam végig.
Rátaláltam az Onimushára, egész jónak - s főleg könnyebnek - tűnik, mint ez. Meg nincs ez a kiba***tt gumiszalag effekt, amit utálok, hogy az ellenség hatalmas csapásra készül tőled 10 méterre, majd a csapás pillanatában hirtelen odakúszik hozzád, és pofán vág.
Csináltam neki topic [Onimusha]
-
WayneGace
őstag
Igazából kiegyensúlyozatlan a játék, bizonyos shellekkel / fegyverekkel kétségtelenül könnyebb. Graguval lényegében végig püföltem mindenkit, s egyszerre mindig csak pár ellenséget kellett túlélnem, mert visszatöltötték az életerőt. Genessával szinte hozzá se kellett érnem senkihez, csak a klónok harcoltak. Proxima szintén szuper a távoli támadásával, az kellemetlen, ha önmagát húzza az ellenfélhez.
Tiellel, Sariellel már nagyobb kihívás, mert fontos a védekezés, kitérés. Másokat már nem próbáltam, de úgy láttam, Eredrimnek is van hasonló képessége, mint Gragunak. A páncélhevítős csávót kis ideig próbáltam, elég béna. Smert meg egy vicc, bár elvileg az időmegállítás atom, csak nem ebben a játékban.
A plusz nehézség meg szerencsére választható Night Mode formájában. Ha azzal jött volna ki alapból, én is elküldtem volna a fejlesztőket anyjukba. Úgy azért több boss is simán oneshotol.
Fegyvereknél lehet rangsort állítani, de elég jól el lehet őket választani játéksítlus szerint, azaz kinek mi jön be. Gyorsaság, ütéserősség, tarstone-ok. Van előnyük és hátrányuk. A duality stone, ami túl erős lett.
Shellek elég jó balanszban vannak. Ott egyértelműen prefrencia dönti el kinek mi jön be. Azt mondod Tiel nagyobb kihívás. Pedig egyértelműen a legkönnyebben játszható shellnek tartják, lényegében mindig a tier lisa elejében van. Egyszerűen mert láthatatlanná tud válni. Nem csak, hogy eltűnik és meg tud bármelyik helyzetből menekülni, hanem a mobb/boss azt a helyet támadja, ahol láthatatlanná vált, azaz még támadást is pazarol a levegő ütésére. Nem véletlenül a kiinduló pont közelébe rakták, elsőként könnyen felvehető shellnek.
Sariel is S tier, csak a többiektől eltérő stílust kiván. Valakinek bejön, valakinek nem. Ahogy egyébként Lazlo is. Nekem nem jött be, de sokan nagyon jónak tartják. 30% sebzéscsökkentés, ha ellövi az armort, akkor támadási buff-t kap. Lényegében folyamatosan tápolva van. -
Dark Archon
addikt
Igazából kiegyensúlyozatlan a játék, bizonyos shellekkel / fegyverekkel kétségtelenül könnyebb. Graguval lényegében végig püföltem mindenkit, s egyszerre mindig csak pár ellenséget kellett túlélnem, mert visszatöltötték az életerőt. Genessával szinte hozzá se kellett érnem senkihez, csak a klónok harcoltak. Proxima szintén szuper a távoli támadásával, az kellemetlen, ha önmagát húzza az ellenfélhez.
Tiellel, Sariellel már nagyobb kihívás, mert fontos a védekezés, kitérés. Másokat már nem próbáltam, de úgy láttam, Eredrimnek is van hasonló képessége, mint Gragunak. A páncélhevítős csávót kis ideig próbáltam, elég béna. Smert meg egy vicc, bár elvileg az időmegállítás atom, csak nem ebben a játékban.
A plusz nehézség meg szerencsére választható Night Mode formájában. Ha azzal jött volna ki alapból, én is elküldtem volna a fejlesztőket anyjukba. Úgy azért több boss is simán oneshotol.
-
WayneGace
őstag
Hát, jobb később, mint soha, de nekem 91 óra most ebből elég volt, 3x játszottam végig.
Rátaláltam az Onimushára, egész jónak - s főleg könnyebnek - tűnik, mint ez. Meg nincs ez a kiba***tt gumiszalag effekt, amit utálok, hogy az ellenség hatalmas csapásra készül tőled 10 méterre, majd a csapás pillanatában hirtelen odakúszik hozzád, és pofán vág.
Én nem tartom egyáltalán nehéznek a játékot. Ez azoknak jó lesz, akiknek még így is gondot okoz. Szerintem plusz nehézség kell még bele.
Ami szerintem előbb-utóbb meg lesz. Meg gondolom lesz még bővítve, legalábbis remélem. Egyébként nem csak ennyi van a javításban. -
Dark Archon
addikt
Jött patch adaptive difficulty rendszerrel:
Adaptive Difficulty (Experimental): A new optional setting that adjusts enemy strength based on how you are playing. It works in both directions, responding to what you defeat and where you die. Any adjustment also relaxes on its own over time, so the game settles back toward its standard balance once your play changes. It is off by default and can be turned on or off at any time under Game > Game Settings > Adaptive Difficulty.Hát, jobb később, mint soha, de nekem 91 óra most ebből elég volt, 3x játszottam végig.
-
WayneGace
őstag
Jött patch adaptive difficulty rendszerrel:
Adaptive Difficulty (Experimental): A new optional setting that adjusts enemy strength based on how you are playing. It works in both directions, responding to what you defeat and where you die. Any adjustment also relaxes on its own over time, so the game settles back toward its standard balance once your play changes. It is off by default and can be turned on or off at any time under Game > Game Settings > Adaptive Difficulty. -
_drk
addikt
-
laposonly11
senior tag
Üdv!
Elakadtam. Szerintem mindenhol voltam eddig, most jönne Outskirts of Mammon. Viszont itt baromi nehezen ölök, én viszont 2 ütés és halok... Asszem 22-es vagyok. Hogy tudom lecsekkolni merre kéne mennem?
Lehet valamit kihagytam....22 es szinten ne akarj semmit, pláne nem a térkép alsó felén.
Most nézem youtubeon hogy az utolsó boss kivédhetetlen támadását, nem oldalra, nem hátra kell kikerülni hanem felé ugorva.
Na gratulákok eddig az összesnél űködött az oldalra és szinte csak az, de hogy a 113 ik szinten is vagy 15 percig kell püfölni mert alig lehet megsebezni az már fárasztó! -
laposonly11
senior tag
Hiába érte kritika ha így is pár millióan megvették, nekem sem tetszett, ezért sem nyúlok ehhez a vámpíros izéhez sem. De most jön a Witcher 3 remake, abban állítólag a harcrendszer is "javítva" lesz, majd meglátjuk.
-
Scholes9
nagyúr
-
Dark Archon
addikt
Üdv!
Elakadtam. Szerintem mindenhol voltam eddig, most jönne Outskirts of Mammon. Viszont itt baromi nehezen ölök, én viszont 2 ütés és halok... Asszem 22-es vagyok. Hogy tudom lecsekkolni merre kéne mennem?
Lehet valamit kihagytam....Északon meg volt a 3 boss meg minden dungeon? Proxima, Eredrim és Grogu? Én az első bosshoz úgy 16-os szinten jutottam. Megtaláltad az erődben a titkos Doom pályát is? Az is segít szinteződni.
De egyébként az Outskirts of Mammon aránytalanul nehéz lett. Közben észrevettem, hogy az első kiadáshoz képest amúgy könnyítettek is rajta. Ha Tiellel mész, az külön nehezíti a dolgokat. Meg az se mindegy, merre mész ott, nyugatról keletre való haladást javaslok. Nekem legalábbis a sesterek rohadt nehezek voltak.
-
MikeWazowski
veterán
-
Mr X
veterán
Üdv!
Lehet valamit kihagytam....Északon takaríts ki mindent. Ha úgy érzed, kész vagy, egy interaktív mappal le tudod csekkolni.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Lehet valamit kihagytam.... -
S e t h
nagyúr
Mivel ez egy vámpíros Witcher.
És hány év telt el? Már annak idején is kritika érte miatta.
-
laposonly11
senior tag
-
S e t h
nagyúr
-
kola99
tag
Fényévekkel jobb , mint a The Blood of Dawnwalker .
Az nagy csalódás lett , főleg a harcrendszer miatt ... csak szólok. -
S e t h
nagyúr
Volt egy interjú, melyben rákérdeztek a játék bővítéséről. A fejlesztő elmondta, hogy a játék könnyen bővíthető. Ha megnézitek tele van olyan területtel, mely valamilyen akadállyal van elzárva. Várkapu, barlnagbejárat, stb.. Arra a kérdésre, hogy ez játékból kivágott dolgot takar, vagy újat. A válasz az volt, hogy mindkettőt. Arra a kérdésre, hogy van olyan shell, mely visszatérhet még az első részből, a válasz az volt, igen visszatérhet valamelyik. Szóval konkrét menetrend nem hangzott el. Sok a feltételes mód. Jelenleg elsődleges a javítás, a polirozás. Én azt szűröm le, hogy szándékukban áll.
Gondolom a játék sikerességén is sok múlik. Remélhetőleg lesz új tartalom, nem csak annyi, hogy egy új shellt beraknak. Remélem a kivágottat majd ingyen berakják javításban és jön hozzá DLC új területtel, ellenségekkel, bossokkal, fegyverrel, tarstonenal, stb..Ez jó hír, köszi!
-
WayneGace
őstag
Volt egy interjú, melyben rákérdeztek a játék bővítéséről. A fejlesztő elmondta, hogy a játék könnyen bővíthető. Ha megnézitek tele van olyan területtel, mely valamilyen akadállyal van elzárva. Várkapu, barlnagbejárat, stb.. Arra a kérdésre, hogy ez játékból kivágott dolgot takar, vagy újat. A válasz az volt, hogy mindkettőt. Arra a kérdésre, hogy van olyan shell, mely visszatérhet még az első részből, a válasz az volt, igen visszatérhet valamelyik. Szóval konkrét menetrend nem hangzott el. Sok a feltételes mód. Jelenleg elsődleges a javítás, a polirozás. Én azt szűröm le, hogy szándékukban áll.
Gondolom a játék sikerességén is sok múlik. Remélhetőleg lesz új tartalom, nem csak annyi, hogy egy új shellt beraknak. Remélem a kivágottat majd ingyen berakják javításban és jön hozzá DLC új területtel, ellenségekkel, bossokkal, fegyverrel, tarstonenal, stb.. -
S e t h
nagyúr
Én a helikopterezést kb. 2x próbáltam parryzni. Aztán elengedtem...
Szégyen a futás, de hasznos.
Nekem a quality fontosabb, és eddig nem volt gondom vele, így mostanában mindent azzal játszom.In general, ahogy mondtad is óriási ugrás az első részhez képest! Nekem nagyon bejön ez az elvont sötét, dekadens, groteszk világ és mitológia. Bár még nem értem a végére, de várjuk a DLC-t.
Van egyébként hír dlc-ről?
Örülnék a folytatásnak. -
pomk
őstag
Igen nálam is ez volt, az első boss ami nehezebben ment le. Nem tudom de mikor "helikopterezik" azt, hogy lehet minden ütést kivédeni de gondolom lehetséges. De néha úgy tűnt, mitha a végén már bugos lett volna hiába nyomtam pont abban a pillanatban. Mintha nem vette volna be. Jah és frissítés után meg egyből sikerült. Lehet nem kéne quality -n nyomni, állítólag úgy nehezebben? Lassú válasz miatt? (Hosszabb válaszidő, Input lag?) Mert általában mindenki a Souls-like -okat performance-on nyomják.
Amúgy baromira jó a játék és főleg ennyiért, bár tele van idegőrlő buggal néha beakadok random helyeken vagy leesek a semmibe. De amúgy az első részhez képest hatalmas ugrás nekik! Úgyhogy reméljük még hallunk róluk majd. Vagy DLC talán lesz, mint az első részéhez is adtak ki annó.Én a helikopterezést kb. 2x próbáltam parryzni. Aztán elengedtem...
Nekem a quality fontosabb, és eddig nem volt gondom vele, így mostanában mindent azzal játszom.In general, ahogy mondtad is óriási ugrás az első részhez képest! Nekem nagyon bejön ez az elvont sötét, dekadens, groteszk világ és mitológia. Bár még nem értem a végére, de várjuk a DLC-t.
-
Szoke1982
őstag
Nekem személy szerint az egyik kedvenc bossom volt: boss design, környezet, sztori miatt.(Érdemes Ruk monológjait végig hallgatni a bossok előtt egy kis háttér sztori miatt)
És talán Ő volt az egyetlen, ami tényleg hozta a DS-es boss nehézséget. Volt pár este mire kitanultam a mozgását és rájöttem mi az ellenszere. Utána már egy kicsit könnyebb lett, de így is megizzadtam mire lement. 5/6 gate meg van eddig, utolsóra a bal alsó sarokban lévőt hagytam, azt most kezdtem. De a többi boss nem igazán volt kihívás, 3-4 kör után meg volt mindegyik. Úgy hogy én a többi esetben sokszor éreztem kevésnek a bossok nehézségét... Pedig nem gondolnám over lvl.nek magam és a fegyvereket is direkt nem fejlesztettem 10+-nál tovább. Tiel / Eredrim / Proxi shellek (Tier 2-3) között váltogattam annak függvényében éppen melyikhez volt kedvem.
Ti mit gondoltok in general a bossokról? DS / Elden Ring nehézség közelében sincsenek szvsz.
Igen nálam is ez volt, az első boss ami nehezebben ment le. Nem tudom de mikor "helikopterezik" azt, hogy lehet minden ütést kivédeni de gondolom lehetséges. De néha úgy tűnt, mitha a végén már bugos lett volna hiába nyomtam pont abban a pillanatban. Mintha nem vette volna be. Jah és frissítés után meg egyből sikerült. Lehet nem kéne quality -n nyomni, állítólag úgy nehezebben? Lassú válasz miatt? (Hosszabb válaszidő, Input lag?) Mert általában mindenki a Souls-like -okat performance-on nyomják.
Amúgy baromira jó a játék és főleg ennyiért, bár tele van idegőrlő buggal néha beakadok random helyeken vagy leesek a semmibe. De amúgy az első részhez képest hatalmas ugrás nekik! Úgyhogy reméljük még hallunk róluk majd. Vagy DLC talán lesz, mint az első részéhez is adtak ki annó. -
WayneGace
őstag
Nekem személy szerint az egyik kedvenc bossom volt: boss design, környezet, sztori miatt.(Érdemes Ruk monológjait végig hallgatni a bossok előtt egy kis háttér sztori miatt)
És talán Ő volt az egyetlen, ami tényleg hozta a DS-es boss nehézséget. Volt pár este mire kitanultam a mozgását és rájöttem mi az ellenszere. Utána már egy kicsit könnyebb lett, de így is megizzadtam mire lement. 5/6 gate meg van eddig, utolsóra a bal alsó sarokban lévőt hagytam, azt most kezdtem. De a többi boss nem igazán volt kihívás, 3-4 kör után meg volt mindegyik. Úgy hogy én a többi esetben sokszor éreztem kevésnek a bossok nehézségét... Pedig nem gondolnám over lvl.nek magam és a fegyvereket is direkt nem fejlesztettem 10+-nál tovább. Tiel / Eredrim / Proxi shellek (Tier 2-3) között váltogattam annak függvényében éppen melyikhez volt kedvem.
Ti mit gondoltok in general a bossokról? DS / Elden Ring nehézség közelében sincsenek szvsz.
Szerintem túlságosan nerfelték a bossokat. Ne legyen az, hogy 1 ütéssel elintéz minden támadása, de a kombó támadásait, ami elől menekülni kell így vagy úgy, az ne legyen már annyira legyengítve, hogy mindegy legyen eltalál vagy sem. Kellene egy harmadik nehézségi szint a játéknak, ahol ne csak felskálázódjanak a dolgok, hanem agresszívítás, támadási kombó, hasonlóakkal legyen nehezítve. Így megtalálhatná mindenki magának azt, ami keres. Lehetne skinnek, vagy más játékbeli eredménnyel jutalmazva.
-
pomk
őstag
Ez a Nameless Captive boss-t kezden unni!
Nem hiszem el ekkora szemét. Mikor elkezd talpalni utána full hp-val és shell-el együtt megöl. Azt hagyján a helikopter helikopter kb 3-4-et tudok hárítani, de inkább választom a futást és a középső gerendát ott pörögjön. Kb 3-4 ütés kellene szó szerint. A vége nem megy. Jöhetne már a frissítés! Nekem személy szerint az egyik kedvenc bossom volt: boss design, környezet, sztori miatt.(Érdemes Ruk monológjait végig hallgatni a bossok előtt egy kis háttér sztori miatt)
-
Phoen|x
addikt
-
_drk
addikt
Legalább te ne legyél troll.
Soha nem érdekelt egy soulsgame-ben ki hogy halad. Rád se emlékszem miket írtál ide.
Elég sok soulslike-jal játszottam már, hogy lássam mire épül és mennyire van jól eltalálva.
Itt, hogy saját magamnak kell balanszolni a játékot számomra negatív. De lehet valakinek pont ez tetszik benne. -
_drk
addikt
-
_drk
addikt
A kasza pont az, amelyik baromi OP. Tele van vele a youtube.
A baj, hogy nappali módot veszed alapul, miközben a játék igazán éjszakai módban az igazi és NG+-ban, mert akkora megvan minden shell, minden fegyver és a tarstone-ok többsége legalább. Tehát szabadon tudsz variálni, kedvedre szabni a játékmenetet. Meg a kihívás is nagyobb, bár az sem mondanám kimondottan nehéznek, de jobban kell figyelni.
Ez egy faszság hogy NG+ ra van készítve a játék.
Soha nem szerettem az NG+t. És itt is Rohadtul nem tetszik, hogy majd ott nézhetek meg különböző képességeket.
Számomra ez egy rossz design. -
_drk
addikt
Én elindultam Proximával, és teljesen jó volt. Ugyan mi a bánatos francért lenne bárki noob, mert a játék elején elérhető két shellből az egyiket választja? Tiellel én szenvedtem. Ahhoz képest Proxima távoli támadása megváltás volt, főleg több ellenfél esetén, ahonnan az egyiket egyből ki lehetett iktatni.
Seth fikázta az interneten síró embereket, majd persze ők a hibásak ha a fejlesztő unbalanced játékot csinál.
-
Szoke1982
őstag
-
S e t h
nagyúr
A jól elhelyezett csapdák, a szakadékok szélén elhelyezett robbanós denevérek nem éppen kedves húzások

De jóval könnyebb, mint mondjuk a Wukong, az egyszerűen feladtam. Az az igazán ge*i játék, kiszámíthatatlan támadásokkal. Ennél, ha alap kezdéssel végigmész mindenfelé, amerre tudsz, már bőven le tudod nyomni Magdalénát, onnantól meg megy.
Meg ott a végén a "csalás", lényegében annyi gloomot tudsz összeszedni a ládákból, amennyit akarsz, csak idő kérdése.
Az jó soulsnak eleme a szívatás és a legfőbb ellenfél általában a gravitáció.
Nekem a Wukong nem tűnt különösebben nehéznek, kivéve a secret bosst, endinget, na ott elgondolkodtam a létezés értelmén.
Az utóbbi időszakban igazán emlékezetes bossokról a Khazan jut eszembe.
A mortal shelles utolsó beaconos ládás glitch nem rossz, de egyrészt túl későn van, másrészt annyira kevés a hozadéka a szintlépéseknek, hogy még így sem éri el a grisha cheat engine hatékonyságát.
-
Dark Archon
addikt
A jól elhelyezett csapdák, a szakadékok szélén elhelyezett robbanós denevérek nem éppen kedves húzások

De jóval könnyebb, mint mondjuk a Wukong, az egyszerűen feladtam. Az az igazán ge*i játék, kiszámíthatatlan támadásokkal. Ennél, ha alap kezdéssel végigmész mindenfelé, amerre tudsz, már bőven le tudod nyomni Magdalénát, onnantól meg megy.
Meg ott a végén a "csalás", lényegében annyi gloomot tudsz összeszedni a ládákból, amennyit akarsz, csak idő kérdése.
-
WayneGace
őstag
Rohadtul unbalanced az egész játék.
Én is ezt érzem végig. Játék eleje még jó kis kihívás, majd szopó tenger, majd szétdarabolok mindenkit, majd megint lszívás van, majd megint szétdarálok mindenkit.Amit írtam is, hogy a Grisha-s cuccot inkább kivettem.
Kétkezes fegyverből most a kasza az amire azt mondom okés. De ez is inkább azért használom mert már unom balta-tőr kombót, plusz már túl erősnek érzem.Ma kipróbáltam Sarielt. Hát az a Shell, igen, az rohadt erős, de a játék végén szedjük fel.
Közben a sok noob, meg elindul Proximával ami okés, hogy a végére van erős buildje,de a játék elején rohadt gyenge.
Tehát bőven van még mit dolgozni ezen a game-en. Ez pont ez a játék, hogy valakinek teljesen más élménye lehet, mert más fegyverrel és shell-lel, teljesen másfelé megy.
A kasza pont az, amelyik baromi OP. Tele van vele a youtube.
A baj, hogy nappali módot veszed alapul, miközben a játék igazán éjszakai módban az igazi és NG+-ban, mert akkora megvan minden shell, minden fegyver és a tarstone-ok többsége legalább. Tehát szabadon tudsz variálni, kedvedre szabni a játékmenetet. Meg a kihívás is nagyobb, bár az sem mondanám kimondottan nehéznek, de jobban kell figyelni.
-
S e t h
nagyúr
Én is ezt érzem végig. Játék eleje még jó kis kihívás, majd szopó tenger, majd szétdarabolok mindenkit, majd megint lszívás van, majd megint szétdarálok mindenkit.Amit írtam is, hogy a Grisha-s cuccot inkább kivettem.
Kétkezes fegyverből most a kasza az amire azt mondom okés. De ez is inkább azért használom mert már unom balta-tőr kombót, plusz már túl erősnek érzem.Ma kipróbáltam Sarielt. Hát az a Shell, igen, az rohadt erős, de a játék végén szedjük fel.
Közben a sok noob, meg elindul Proximával ami okés, hogy a végére van erős buildje,de a játék elején rohadt gyenge.
Tehát bőven van még mit dolgozni ezen a game-en. Ez pont ez a játék, hogy valakinek teljesen más élménye lehet, mert más fegyverrel és shell-lel, teljesen másfelé megy.
Mondjuk ki, egy szemét a játék.
Az alja mindennek.Én azért élveztem minden percét, mert retardált vagyok.
-
Dark Archon
addikt
Én elindultam Proximával, és teljesen jó volt. Ugyan mi a bánatos francért lenne bárki noob, mert a játék elején elérhető két shellből az egyiket választja? Tiellel én szenvedtem. Ahhoz képest Proxima távoli támadása megváltás volt, főleg több ellenfél esetén, ahonnan az egyiket egyből ki lehetett iktatni.
-
_drk
addikt
-
_drk
addikt
-
Szoke1982
őstag
Na megjött PS5-re is a patch.

Na végre!!!
köszi!!
-
S e t h
nagyúr
Jött benne fura új bug is.
Belockoltam egy enemyt, kiütött a shellből és onnantól nem tudtam oldani a lockot, fordulni, csak egy irányba nézett a karakterem, ilyen korábban nem volt.Viszont próbálok másik buildet, mocskosul élvezem.
-
Beegabor81
aktív tag
Na megjött PS5-re is a patch.

-
Dark Archon
addikt
Nem hiszem el ekkora szemét. Mikor elkezd talpalni utána full hp-val és shell-el együtt megöl. Azt hagyján a helikopter helikopter kb 3-4-et tudok hárítani, de inkább választom a futást és a középső gerendát ott pörögjön. Kb 3-4 ütés kellene szó szerint. A vége nem megy. Jöhetne már a frissítés! Groguval simán lecsaptam azt is, mint a Hárpiát
Akit meg lehet tántorítani, támadni se tud.Sokkal bosszantóbb, hogy a patch óta a játék merevre fagy, mintha nem bírná a FSR-t.
-
WayneGace
őstag
Jött pc-re javítás:
September 1 Hotfix (PC) patch notes:
Fixed Devout and Pre-Order Shell Shades not appearing for some players
Fixed issues around opening the world map when using FSR
Fixed issues in the Citadel Annex when using the giant spider traversal
Fixed issues with certain enemies not reacting to the player
Fixed several areas with collision issues
Fixed lens flare and other Minibeacon visual issuesJavítgatják szépen.
-
Szoke1982
őstag
Ugrálj folyamatosan oldalra, és lehetőleg helyezkedj az oldalánál, hátánál, semmi értelme kivédeni a támadásait.
Megpróbálom köszi!
-
laposonly11
senior tag
Nem hiszem el ekkora szemét. Mikor elkezd talpalni utána full hp-val és shell-el együtt megöl. Azt hagyján a helikopter helikopter kb 3-4-et tudok hárítani, de inkább választom a futást és a középső gerendát ott pörögjön. Kb 3-4 ütés kellene szó szerint. A vége nem megy. Jöhetne már a frissítés! Ugrálj folyamatosan oldalra, és lehetőleg helyezkedj az oldalánál, hátánál, semmi értelme kivédeni a támadásait.
-
Szoke1982
őstag
Nem hiszem el ekkora szemét. Mikor elkezd talpalni utána full hp-val és shell-el együtt megöl. Azt hagyján a helikopter helikopter kb 3-4-et tudok hárítani, de inkább választom a futást és a középső gerendát ott pörögjön. Kb 3-4 ütés kellene szó szerint. A vége nem megy. Jöhetne már a frissítés! -
Dark Archon
addikt
Igen, éppen most szedem össze a Night Mode extra dolgait, aztán ha megvan mind megyek az utolsó bossra.
Az már csak hab a tortán, hogy éjszaka egy csomó tárgy, pénz is felbukkan a korábban bejárt részeken, így aki szeret kalandozni, az nyugodtan végigrohanhat az egész térképen újra, hogy mindet felszedje.
Meg vannak új beaconök, meg van, ami máshol van. Viszont nem tudom, hogy a NM miatt, de nem mindet lehet unlockolni.
Ellenségek is van, ahol kevesebb van. Így érdekes, mert nem teljesen ugyanaz

-
laposonly11
senior tag
Cheat Engine

A Night Mode-ban van még 1-2 érdekes rész.
S e t h: ez poén
Van egyébként pár dolog, amit nem gondoltak át. Viszont a grisha már nem éled újra a Doom pályán, aki most kezdi el, már nem fog tudni ghisha spammelni.Igen, éppen most szedem össze a Night Mode extra dolgait, aztán ha megvan mind megyek az utolsó bossra.
Az már csak hab a tortán, hogy éjszaka egy csomó tárgy, pénz is felbukkan a korábban bejárt részeken, így aki szeret kalandozni, az nyugodtan végigrohanhat az egész térképen újra, hogy mindet felszedje.
-
WayneGace
őstag
Nem hiszem, hogy szándékos. Egyébként túl tolják szerintem kicsit a megfelelési kényszert. Láttam néhány streamet, max. resolve-al nem nyomja el a shel skillt, néz össze-vissza, nincs stamina, de nem támad, meghal sima mobtól és panaszkodik, hogy milyen szar. Ilyeneknek nem fognak tudni úgyse megfelelni.
-
Dark Archon
addikt
Jujj, hány órája tolod, mert most hogy látom az NG+ nem ad semmit, és csak egy befejezés van a játékban (a zsákfej befejezés nem számít
) Én nem fogok átmenni NG+ ba, megcsinálom első és utolsó végigjátszában a night mód küldetéseit is, aztán bemegyek az utolsó bosshoz és annyi, belekezdek egy másik játékba, mittudomén Mario Galaxy-ba!
Cheat Engine

A Night Mode-ban van még 1-2 érdekes rész.
S e t h: ez poén
Van egyébként pár dolog, amit nem gondoltak át. Viszont a grisha már nem éled újra a Doom pályán, aki most kezdi el, már nem fog tudni ghisha spammelni. -
laposonly11
senior tag
-
laposonly11
senior tag
Még játszhatsz nyugodtan, tovább nem volt kedvem nyomogatni:

Szerintem nincs korlátozva
WayneGace: mondjuk lehet, hogy úgy már túl könnyű lenne. Így is kiengedek 5 klónt, lenyomnak majdnem bárkit. Mondjuk most a Hexapod megölt párszor NG+ Night módban 65-ös szinten.
Jujj, hány órája tolod, mert most hogy látom az NG+ nem ad semmit, és csak egy befejezés van a játékban (a zsákfej befejezés nem számít
) Én nem fogok átmenni NG+ ba, megcsinálom első és utolsó végigjátszában a night mód küldetéseit is, aztán bemegyek az utolsó bosshoz és annyi, belekezdek egy másik játékba, mittudomén Mario Galaxy-ba!
-
S e t h
nagyúr
-
Dark Archon
addikt
Most vagyok a 101-ik szinten és nagy nehezen sikerült a Google Ai tól kisajtolni hogy hol lehet a maximális szint, mert elsőre nem akarta elmondani:
"A Level Variable Cap (32 bites egész szám) A játékmotor a karakterszinteket szabványos egész adattípusok használatával kezeli. A maximális matematikai szám, amelyet a rendszer a törése előtt feldolgozhat: 2 147 483 647: Ha a szintváltozót előjeles 32 bites egész számként tárolja. 4 294 967 295: Ha a szintváltozót előjel nélküli 32 bites egész számként tárolja."
És én még azt hittem hogy az Elden Ring 713 as szintje az magas szám...
Majd szóljatok ha valaki kb. 10 év múlva eléri a megadott szintek egyikét úgy NG+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ al!
Még játszhatsz nyugodtan, tovább nem volt kedvem nyomogatni:

Szerintem nincs korlátozva
WayneGace: mondjuk lehet, hogy úgy már túl könnyű lenne. Így is kiengedek 5 klónt, lenyomnak majdnem bárkit. Mondjuk most a Hexapod megölt párszor NG+ Night módban 65-ös szinten.
-
laposonly11
senior tag
Nekem most állandóan kifagyott a játék, amikor próbáltam a toronyba felliftezni a Marrow Keep-ben. Még jó hogy van rá megoldás, törölni kell az Engine.ini fájlt:
The Primary Fix: Clear the Config FilesIf you previously modified your settings or attempted to force settings like Ray Tracing (RT) before the patch, the old configuration is forcing a fatal crash during the elevator level transition. [1]Close Mortal Shell II.Press Windows Key + R, type
%LOCALAPPDATA%, and hit Enter.Locate the Mortal Shell II folder.Navigate toSaved \ Config \ WindowsNoEditor(orWindows/Steam).Delete theEngine.inifile.Relaunch the game. It will automatically rebuild a clean, functioning file and bypass the elevator crash. [1]
-
WayneGace
őstag
Mintha összebeszéltünk volna
Végeztem én is az első (igazi, cheat mentes) körrel, és mondom, akkor megyek tovább NG+1-re éjjel Genessával, Axatana / Ballistazooka kombóval.Pedig nagyon bejött Grogu, bár vele csak minimálisan más a harc, mert van Harbinger, de shellként csak a saját szívéből tud gyógyulni. Genessa viszont lehet azért lesz bukó, mert beacon nélkül nem tud visszaalakulni Strayből.
Egyébként meg van bárki más, aki nem shell?
Nincs, ő az egyetlen.
Kár, hogy nincs skill pont arra, hogy vissszatérhessen ő is strayből. Akár nagyobb idő/ütés limittel. -
laposonly11
senior tag
Most vagyok a 101-ik szinten és nagy nehezen sikerült a Google Ai tól kisajtolni hogy hol lehet a maximális szint, mert elsőre nem akarta elmondani:
"A Level Variable Cap (32 bites egész szám) A játékmotor a karakterszinteket szabványos egész adattípusok használatával kezeli. A maximális matematikai szám, amelyet a rendszer a törése előtt feldolgozhat: 2 147 483 647: Ha a szintváltozót előjeles 32 bites egész számként tárolja. 4 294 967 295: Ha a szintváltozót előjel nélküli 32 bites egész számként tárolja."
És én még azt hittem hogy az Elden Ring 713 as szintje az magas szám...
Majd szóljatok ha valaki kb. 10 év múlva eléri a megadott szintek egyikét úgy NG+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ al!
-
Dark Archon
addikt
Sester Genessa tapasztalatok, NG+, night mode:
Egyetlen játszható karakter, aki nem shell. Emiatt más a mechanika, ha leütnek, akkor Stray Doubles-ként (SD) harcolunk. Egyébként az alap abilityje a Faithful Double (FD), így idéző classként lehet vele harcolni. Gyakorlatban el kell döntenünk, hogy mit szeretnék, melyik stílust, abilityt választjuk és úgy osszuk szét a pontjainkat, sajnos mindkettőre nincs elegendő. Én FD-vel mentem, nagyon tetszik. Javítottak rajuk, szépen teszik is a dolgukat. Ők harcolnak helyetted nagyrészt, de neked is be kell szállnod a harcba, elsődlegesen a resolve visszatöltés miatt. 100 resolve ötre elegendő, de ők maguk is termelnek támadással, így hatot tudsz anélkül, hogy neked is csatlakozni kelljen. Nagyon erős képességük, hogy a fegyvered abilityjét tudják használni 22% eséllyel, ami szerintem támadásonként van, mert elég gyakran előjön. Emiatt is fontos a fegyver választásod. Négy fegyverrel teszteltem jobban. Egy videóban azt hallottam, hogy a FD-ok tudják a fegyver infusiont is másolni, használni. Ez sajnos nem igaz. Axatanavál erősek, mint mindenki, felugrós majd lesújtó abilityvel jól látszik, hogy milyen gyakran előjön. Black needlelel is teljesen vállalhatóak, jónak mondaná. Obsidian hammer és martyr blade az igazi számukra. Azért mert nagyot ütnek vele. Korlátozva van az ütéseik száma, 10 warppal, azaz támadási sebesség bónusszal is idézhetőek, ami gyakorlatban azt jelenti, hogy szerintem jobban megéri a lassú, de nagyot sebző fegyvert használni. Bár mindkettő jó, a fegyver képességek is, mégis a martyr blade szerintem a jobb választás. Nehéz támadása széles körben hat, nagyon nagyot sebez és a fegyver abilityje is nagyon erős. Látványosan szedi le az hp-t.
Bossok ellen is jó, taktikusan hagyni a FD-ok tegyék a dolgukat, kivéve monolith és az utolsó boss. A final bossnál mintha bugos lenne és a kitérés nem megy, legalábbis nekem nem ment sokadjára. Folyamatosan eltalálta. Átváltottam Eredrimre és ott ment. Megjegyzés Eredrimmel odamész a bosshoz martyr blade abilityjét elhasználod, majd néhány ütés és megfagy, azaz meglesz a dupla sebzés, bloodcurse build „shotgunnal” a sorozatot belelövöd és lemegy kb. 55-60% hp-ja, a riposte lényegében jön rögtön, gondolom a nagy sebzés miatt. Azzal megint lemegy egy jó adag, így ott állsz egy percen belül kb. 10-15% hp-val meg a boss, onnan már jóval könnyebb nyerni.
Visszatérve Sester Genessához, szerinem nagyon élvezetes, jó karakter. Érdemes kipróbálni, és ő beszél, tehát más interakciója van a környezetével.Remnant 2-ben van olyan, hogy boss mód, nevére nem emlékszem. Ami az jelenti, hogy különböző nehézségből választhatsz, 3 féle boss runt, ami a bossok mennyiségét szabályozza. Gyakorlatban kezdsz egy „dungeonban” majd abból nyílik átjáró bosshoz, majd megint dungeon megint boss és így tovább. Valami ilyesmi ide is jó lenne.
Mintha összebeszéltünk volna
Végeztem én is az első (igazi, cheat mentes) körrel, és mondom, akkor megyek tovább NG+1-re éjjel Genessával, Axatana / Ballistazooka kombóval.Pedig nagyon bejött Grogu, bár vele csak minimálisan más a harc, mert van Harbinger, de shellként csak a saját szívéből tud gyógyulni. Genessa viszont lehet azért lesz bukó, mert beacon nélkül nem tud visszaalakulni Strayből.
Egyébként meg van bárki más, aki nem shell?
-
WayneGace
őstag
Sester Genessa tapasztalatok, NG+, night mode:
Egyetlen játszható karakter, aki nem shell. Emiatt más a mechanika, ha leütnek, akkor Stray Doubles-ként (SD) harcolunk. Egyébként az alap abilityje a Faithful Double (FD), így idéző classként lehet vele harcolni. Gyakorlatban el kell döntenünk, hogy mit szeretnék, melyik stílust, abilityt választjuk és úgy osszuk szét a pontjainkat, sajnos mindkettőre nincs elegendő. Én FD-vel mentem, nagyon tetszik. Javítottak rajuk, szépen teszik is a dolgukat. Ők harcolnak helyetted nagyrészt, de neked is be kell szállnod a harcba, elsődlegesen a resolve visszatöltés miatt. 100 resolve ötre elegendő, de ők maguk is termelnek támadással, így hatot tudsz anélkül, hogy neked is csatlakozni kelljen. Nagyon erős képességük, hogy a fegyvered abilityjét tudják használni 22% eséllyel, ami szerintem támadásonként van, mert elég gyakran előjön. Emiatt is fontos a fegyver választásod. Négy fegyverrel teszteltem jobban. Egy videóban azt hallottam, hogy a FD-ok tudják a fegyver infusiont is másolni, használni. Ez sajnos nem igaz. Axatanavál erősek, mint mindenki, felugrós majd lesújtó abilityvel jól látszik, hogy milyen gyakran előjön. Black needlelel is teljesen vállalhatóak, jónak mondaná. Obsidian hammer és martyr blade az igazi számukra. Azért mert nagyot ütnek vele. Korlátozva van az ütéseik száma, 10 warppal, azaz támadási sebesség bónusszal is idézhetőek, ami gyakorlatban azt jelenti, hogy szerintem jobban megéri a lassú, de nagyot sebző fegyvert használni. Bár mindkettő jó, a fegyver képességek is, mégis a martyr blade szerintem a jobb választás. Nehéz támadása széles körben hat, nagyon nagyot sebez és a fegyver abilityje is nagyon erős. Látványosan szedi le az hp-t.
Bossok ellen is jó, taktikusan hagyni a FD-ok tegyék a dolgukat, kivéve monolith és az utolsó boss. A final bossnál mintha bugos lenne és a kitérés nem megy, legalábbis nekem nem ment sokadjára. Folyamatosan eltalálta. Átváltottam Eredrimre és ott ment. Megjegyzés Eredrimmel odamész a bosshoz martyr blade abilityjét elhasználod, majd néhány ütés és megfagy, azaz meglesz a dupla sebzés, bloodcurse build „shotgunnal” a sorozatot belelövöd és lemegy kb. 55-60% hp-ja, a riposte lényegében jön rögtön, gondolom a nagy sebzés miatt. Azzal megint lemegy egy jó adag, így ott állsz egy percen belül kb. 10-15% hp-val meg a boss, onnan már jóval könnyebb nyerni.
Visszatérve Sester Genessához, szerinem nagyon élvezetes, jó karakter. Érdemes kipróbálni, és ő beszél, tehát más interakciója van a környezetével.Remnant 2-ben van olyan, hogy boss mód, nevére nem emlékszem. Ami az jelenti, hogy különböző nehézségből választhatsz, 3 féle boss runt, ami a bossok mennyiségét szabályozza. Gyakorlatban kezdsz egy „dungeonban” majd abból nyílik átjáró bosshoz, majd megint dungeon megint boss és így tovább. Valami ilyesmi ide is jó lenne.
-
Beegabor81
aktív tag
Na már csak 2 trófea kell a platinához. Abból az egyik a 40 shell emlék, de ehhez majd nagy segítség lesz a hamarosan érkező patch ( shell re-bond), a másik meg a kardfejű 7 ütéses kombója, na attól tartok a legjobban NG+ -ban, már bánom, hogy nem próbálkoztam vele első végigjátszásnál
Ok, alaptalan volt tartanom a 7 kombóstol, ng+-ban kb 20 perc alatt oda lehet rohanni , hamar meglett

-
laposonly11
senior tag
-
laposonly11
senior tag
Találtam egy ilyen nagyon hasznos progit: [link]
-
WayneGace
őstag
Belefutottam egy bugba, nem egyedi.
Nincs meg egy kő, shattering stone, ki volt nyitva a láda amikor mentem érte, sokan panaszkodnak miatta, viszont ki és belépve a játékba beadta az acsit.Ja és van 4 vagy 5 stone, amit egy árus ad el, de csak éjszakai fokozaton, az életben nem találtam volna meg a fószert tipp nélkül.
Ha éjszakai módban játszol, akkor előbb utóbb belefutsz. Egyébként van olyan tábla előtte, mint az fps nézetes kaland előtt mushroom villageben, ami felhívja a figyelmet, hogy éjszaka kell odamenni.
-
S e t h
nagyúr
Belefutottam egy bugba, nem egyedi.
Nincs meg egy kő, shattering stone, ki volt nyitva a láda amikor mentem érte, sokan panaszkodnak miatta, viszont ki és belépve a játékba beadta az acsit.Ja és van 4 vagy 5 stone, amit egy árus ad el, de csak éjszakai fokozaton, az életben nem találtam volna meg a fószert tipp nélkül.
-
WayneGace
őstag
Fölösleges megszakítani szerintem, patch után annyi glimpse tarstone jön, hogy nem lesz vele gondotok szerintem. Igazából pont az a helyzet, hogy shelleken kívül nem lehet másra költeni, így azután már haszontalanná válik.
-
Beegabor81
aktív tag
A patch tegnap kijött, már meg lehet szakítani a kapcsolatot a shellel, elvileg háromszor. Save scummal simán meg lehet a trófea.
Szoke1982: ezt is csoda, hogy még nem javították, nem hiszem, hogy így akarták, hogy működjön. Nem mindig jön be, de volt, hogy 5 grisha verte le nekem a bosst, én meg csak néztem.
PS-re még nem jött ki, csak pc
-
Dark Archon
addikt
Na már csak 2 trófea kell a platinához. Abból az egyik a 40 shell emlék, de ehhez majd nagy segítség lesz a hamarosan érkező patch ( shell re-bond), a másik meg a kardfejű 7 ütéses kombója, na attól tartok a legjobban NG+ -ban, már bánom, hogy nem próbálkoztam vele első végigjátszásnál
A patch tegnap kijött, már meg lehet szakítani a kapcsolatot a shellel, elvileg háromszor. Save scummal simán meg lehet a trófea.
Szoke1982: ezt is csoda, hogy még nem javították, nem hiszem, hogy így akarták, hogy működjön. Nem mindig jön be, de volt, hogy 5 grisha verte le nekem a bosst, én meg csak néztem.
-
S e t h
nagyúr
Nekem hét kő hiányzik, azokat keresgetem, a shelles emlékek kimaxolása, plusz neki kéne esni a tar gólemnek a prológusban.
De már nagyon hívogat a Nioh. -
Beegabor81
aktív tag
-
Dark Archon
addikt
Végre
[főboss spoiler] -
S e t h
nagyúr
A végére értem a játéknak, a vége fő boss méltó volt a játékhoz, éjszakai módban neki sem ugranék.
Viszont akad néhány furcsa dolog, nem tudom bug-e.
Az acsi lista szerint egy ova hiányzik, 196 az összes, nekem 195 van, de beacon sincs több, legalábbis a térkép szerint, de az acsi lista szerint a 46-ból csak 45 beacon van meg nekem.
Szóval hiányzik egy ova, egy beacon és következő lépés már a new game+, megpróbálom infózni a neten mi maradhatott el.
És ami még érdekes volt, nem kaptam gloomot a vége boss után, ami meglepett.
Megvan, az egyik beacon nem lett megtisztítva.
-
S e t h
nagyúr
A végére értem a játéknak, a vége fő boss méltó volt a játékhoz, éjszakai módban neki sem ugranék.
Viszont akad néhány furcsa dolog, nem tudom bug-e.
Az acsi lista szerint egy ova hiányzik, 196 az összes, nekem 195 van, de beacon sincs több, legalábbis a térkép szerint, de az acsi lista szerint a 46-ból csak 45 beacon van meg nekem.
Szóval hiányzik egy ova, egy beacon és következő lépés már a new game+, megpróbálom infózni a neten mi maradhatott el.
És ami még érdekes volt, nem kaptam gloomot a vége boss után, ami meglepett.
-
laposonly11
senior tag
Tegnap elkezdtem Genessat, na végre egy shell Proxima és Gragu uán, ami bejön.
Az jó, ha balanszolják a játékot, de boss nerfek néha túlzások, bár úgy látom night modeban valami maradt. Martyr blade nem tudom mekkora buff-t kapot, egy lv.6-ost adtam Genessanak. Night modeban a faithful doublekok akkorát ütöttek vele, hogy be is törtem axe&daggert és felfejlesztettem 22-re. Letesztelem, még mindig lassú nagyon, de a FD-ok alapból rohannak és úgy látom sokszor nehéz támadással nyitnak, ami martyr bladenél a legerősebb talán az egész játékban.
Tarcore végre van, bár lehet elég lettt volna, ha csak a vásárlási lehetőséget adják meg.Amúgy a stamina kiszedése nem biztos, hogy jó ötlet volt.
Úgy látom telerakták a játékot jelenleg nem használható beaconökkel. Remélem lesz hozzá dungeon is nem csak az lesz, hogy a sírás miatt raknak mindenhova 50 méterenként.Talán annyiban jók, hogy akinek gyakran összeomlik a játék (mégiscsak Unreal 5-ről beszélünk, ami annyira instabil és kényes, hogy még attól is kifagy ha ha bekapcsolod a légkondit a szobában
), az legalább megáll pihenni és akkor elmenti az állapotát. Mondjuk tény hogy nálam 99%-ban betöltésnél szokott kilépnI, most már szinte rendszeresen azt csinálja hogy másodszorra kell a játékot elindítani, mert elsőre nem jó. Hál' istennek játék közben azért talán ha 3-szor lépett ki eddig. -
WayneGace
őstag
Tegnap elkezdtem Genessat, na végre egy shell Proxima és Gragu uán, ami bejön.
Az jó, ha balanszolják a játékot, de boss nerfek néha túlzások, bár úgy látom night modeban valami maradt. Martyr blade nem tudom mekkora buff-t kapot, egy lv.6-ost adtam Genessanak. Night modeban a faithful doublekok akkorát ütöttek vele, hogy be is törtem axe&daggert és felfejlesztettem 22-re. Letesztelem, még mindig lassú nagyon, de a FD-ok alapból rohannak és úgy látom sokszor nehéz támadással nyitnak, ami martyr bladenél a legerősebb talán az egész játékban.
Tarcore végre van, bár lehet elég lettt volna, ha csak a vásárlási lehetőséget adják meg.Amúgy a stamina kiszedése nem biztos, hogy jó ötlet volt.
Úgy látom telerakták a játékot jelenleg nem használható beaconökkel. Remélem lesz hozzá dungeon is nem csak az lesz, hogy a sírás miatt raknak mindenhova 50 méterenként. -
laposonly11
senior tag
Ezt a Vrago Boss-t kicsit túltolták , a három piros gyors támadással , szerintem.
Proxima , Eredrim , Gragu -val kb fél órán át próbálkoztam .
Visszatértem az alap Tiel-hez , felvettem az instából a Duality Stone- t ,
az Arbiteres vérzést okozó kő már megvolt .
A Fejsze Tőr fegyverrel és fejlesztett Shadow Dash dodge.val , már se perc alatt lement.
/ Grisha summont elvből nem raktam be , az csak farmhoz jó /
PS5-ön még nem jött patch ami nerfelte volna .
Mi bajod vele, nincs stamina, így a végtelenségi félre tudsz ugrani előle. Az egy másik kérdés hogy a fejlesztők nem gondolták ezt át rendesen és fura így az egész játék. Az meg hogy Proxima a biosamplerével eleve OP. egy superman mert 2 perc alatt lehet végezni egy bossal, Tiel a láthatatlanságával gyakorlatilag már csalás, a többi shell legtöbb képessége ezeket meg sem közelíti, szinte feleslegessé téve őket. Amit viszont utálok, ha kifagy a játék, akkor buktad az addig összeszedett aranyadat és gloomot. Itt nincs agresszív mentés mint a többi souls-like játékban, függetlenül attól hogy 5 percet vesztettél vagy akár fél órát. Itt csak akkor ment a játék, ha egy beaconnál lepihensz, vagy amikor kilépsz a játékból.
-
S e t h
nagyúr
Melyik volt az?
Amúgy ciki vagy sem, de hátha más is így járt? (bár kétlem ekkora 🌲 csak én lehetek..) 😅
Tök jó, hogy most jöttem rá, lehet lépkedni jobbra és balra is, tehát mást is berakhatok kedvemre. (NEM NEM AZT XD)
(baszki eddig nem vettem észre ohh , hogy b*ssz*meg!)
Azt hittem itt is fix, mint a jobb és bal oldali részén felül. KB MAGAMAT SZIVATTAM!? .(Jah.. ez van!)
Most meg egy vadállat build lett Proximából! Jah meg a Axatana végre megvan! (Állat!!)
Amúgy PS5 -n az új frissítés gondolom még pár nap kell mire jön az Update..?
Monolith.
Az utolsó fázisára rá kellett jönnöm, plusz igen erősen rng alapú boss.
Van amikor könnyen ment, de volt, hogy egymás után dobálta a legerősebb támadását.
Nem mindegy, hogy egyszer kell átvészelni a legkaotikusabb támadását, vagy ötször. -
Szoke1982
őstag
Melyik volt az?
Amúgy ciki vagy sem, de hátha más is így járt? (bár kétlem ekkora 🌲 csak én lehetek..) 😅
Tök jó, hogy most jöttem rá, lehet lépkedni jobbra és balra is, tehát mást is berakhatok kedvemre. (NEM NEM AZT XD)
(baszki eddig nem vettem észre ohh , hogy b*ssz*meg!)
Azt hittem itt is fix, mint a jobb és bal oldali részén felül. KB MAGAMAT SZIVATTAM!? .(Jah.. ez van!)
Most meg egy vadállat build lett Proximából! Jah meg a Axatana végre megvan! (Állat!!)
Amúgy PS5 -n az új frissítés gondolom még pár nap kell mire jön az Update..?
-
kola99
tag
Ezt a Vrago Boss-t kicsit túltolták , a három piros gyors támadással , szerintem.
Proxima , Eredrim , Gragu -val kb fél órán át próbálkoztam .
Visszatértem az alap Tiel-hez , felvettem az instából a Duality Stone- t ,
az Arbiteres vérzést okozó kő már megvolt .
A Fejsze Tőr fegyverrel és fejlesztett Shadow Dash dodge.val , már se perc alatt lement.
/ Grisha summont elvből nem raktam be , az csak farmhoz jó /
PS5-ön még nem jött patch ami nerfelte volna .
-
S e t h
nagyúr
Megjött az első nagyobb patch. [First major patch is here, with new content, extensive fixes, updated economy, combat refinements and MORE]
Pont ma rakott harántba az egyik boss, a neve felvésetett, erre nerfelik.
Bár már eddig is kapott könnyítést, de most újra, gondolom sok volt a panasz.
-
WayneGace
őstag
Elkezdtem Eredrimmel játszani, hát én nagyon gyengének érzem. Az első részben kedvencem volt, de itt nagyon alul teljesítt szerintem. Az egész karakter a break damagere és a ripostera épít, de annak borzasztóan gyenge sebzése van. Elvileg javítják majd, mert nem szándékosan sebez olyan keveset. Láttam egy tier listát, ahol Eredrim S tierben van, míg Gragu B-ben. Nem nagyon értem miért. Gragu lényegében folyamatosan tudja magát gyógyítani, a hearttal. Ha nincs neki, akkor kap + 60 crit chancet, ami óriási. Az abilityje meg azonnal őli a kis elleenfeleket, a nagyobbakat felborítja, megtántorítja.
-
laposonly11
senior tag
-
S e t h
nagyúr
-
Szoke1982
őstag
-
Szoke1982
őstag
Az egy mintás boss, vagyis meg kell tanulni a patternt. Nem sok ilyen boss van a játékban, de ez az volt nekem is. Tipikusan az ahol a greed azonnal megbosszulja magát. Én Tiellel csináltam, sokat számított az árnyék dodge.
Másrészt elég nehéz tanácsot adni, mivel minden egyes shell más taktikát kíván.
Felkeltem meglett elsőre (akarom mondani másodszorra) mert nem hittem a szememnek mikor meghalt akkor én is ! Ott szúrtam el rosszkor nyomtam a dodge gombot de ha erre rá érzel aztán nagyon könnyű. Jah meg fegyverrel meg tudod szakítani , így mikor kezdte volna neki lőttem egyet, és mehetett is tovább a zúzás. De tegnap este nem itt voltam, hanem északon a Lost Child-nél, na az tetszett. Proxima -val megyek egyre jobb.
-
WayneGace
őstag
Én végig próbáltam, és néhány kivételes esetben (1-1 boss) nekem az alap seal vált be.
A parry-s seal nagy break damage-t ad, viszont rá kell érezni az időzítésre. És ha nem jókor nyomsz parry-t, akkor pár mp-ig nem is tudod használni. De pl. van egy konkrét boss, amit csak ezzel tudtam lenyomni. Kellett pár próbálkozás, mire meg tanultam a boss támadási és mozgás mintáját, ill. ráéreztem a seal időzítésre, de utána már könnyebben ment vele.Én meg bossok ellen sokszor elfelejtem, helyette inkább elugrok előlük. Bár a mostani bloodcurse build nagyon erős, főleg Graguval.
-
pomk
őstag
A francba lebuktam! 😅🦶🏼🦶🏼🦶🏼🦶🏼😍
Amúgy már rájöttem.. csomó idő mire mindent lefordítok teló fel tv-re irányítom, és fordítást nézem, olvasom. Jah meg béna vagyok, neha kapkodom azt az a baj.. xD (ha meg 70-es vagy az a baj..)
Most átraktam harden-re, talán jobbnak tűnik mint a block. De a parry sem rossz, de néha hiába nyomom nem veszi be, vagy én vagyok a béna. Meg sokszor nem kapcsolom ki a gépet elmegyek kaját csinálni, az legalább egy óra. De inkább a béna a megfelelő szó!
De ez van, ez egy ilyen szerelem a Souls-like, néha nehéz de ha sikerül akkor meg király az érzés!
Én végig próbáltam, és néhány kivételes esetben (1-1 boss) nekem az alap seal vált be.
A parry-s seal nagy break damage-t ad, viszont rá kell érezni az időzítésre. És ha nem jókor nyomsz parry-t, akkor pár mp-ig nem is tudod használni. De pl. van egy konkrét boss, amit csak ezzel tudtam lenyomni. Kellett pár próbálkozás, mire meg tanultam a boss támadási és mozgás mintáját, ill. ráéreztem a seal időzítésre, de utána már könnyebben ment vele. -
laposonly11
senior tag
Nézd meg 3 x és rögzül az agyadban a támadásainak a mintája: [link]
Tulajdonképpen az alap Proxima shell a legjobb, amikor egy ellenfél vagy boss, kivédhetetlen támadást kezdene, akkor nyomsz neki egy biosampler támadást, azzal jobb esetben félbeszakad a támadása és kap az arcába rendesen, amitől jobb esetben ki is szokott feküdni, olyankor megsorozod, azzal feltöltődnek a köveid és újra nekilendülhetsz... -
S e t h
nagyúr
Az egy mintás boss, vagyis meg kell tanulni a patternt. Nem sok ilyen boss van a játékban, de ez az volt nekem is. Tipikusan az ahol a greed azonnal megbosszulja magát. Én Tiellel csináltam, sokat számított az árnyék dodge.
Másrészt elég nehéz tanácsot adni, mivel minden egyes shell más taktikát kíván.
-
Szoke1982
őstag
Per pillanat Itt ragadtam Vrago-nál most tanácstalan vagyok! 😅 Levegőt sem hagy venni kb. Valami tipp?
-
Szoke1982
őstag
A francba lebuktam! 😅🦶🏼🦶🏼🦶🏼🦶🏼😍
Amúgy már rájöttem.. csomó idő mire mindent lefordítok teló fel tv-re irányítom, és fordítást nézem, olvasom. Jah meg béna vagyok, neha kapkodom azt az a baj.. xD (ha meg 70-es vagy az a baj..)
Most átraktam harden-re, talán jobbnak tűnik mint a block. De a parry sem rossz, de néha hiába nyomom nem veszi be, vagy én vagyok a béna. Meg sokszor nem kapcsolom ki a gépet elmegyek kaját csinálni, az legalább egy óra. De inkább a béna a megfelelő szó!
De ez van, ez egy ilyen szerelem a Souls-like, néha nehéz de ha sikerül akkor meg király az érzés!
-
Szoke1982
őstag
Neked nincs, de a tag aki csinálja az tuti élvezi, megtaláltad a rajzait a lábakról ?

1 darabot találtam meg a tutorial npc háta mögött. Amúgy ai -al már megbeszéltük xD semmi haszna kb. Mondanám.. kicsit beteg !? Amúgy most elmentem délre, hullok mint a legyek kb. Szerintem ez a the Iconoclast kardot már illene lecserélni. (+9) Csak már megszoktam, de annyira lassú néha. Most azt sem tudom merre menjek. 😅 Jöhetne már egy nagyobb javító patch, mert néha csak nézek olyan dolgok történnek. Leülök azt esek le a mindenségbe, kb 10percig zuhantam a semmibe.
Akkor a kardom védekezés módban ragadt. (Ha így jársz akkor új fegyver választás és vissza a régire.) Remélem a lotf2 a csúszás végett, már egy "tökéletes" játékot kapunk jövőre! -
Beegabor81
aktív tag
-
-)Verso(-
támogató
-
Szoke1982
őstag
Már vagy 100x lábat mostam de még mindig retkes ? Ennek van valami haszna?
-
pomk
őstag
-
S e t h
nagyúr
-
laposonly11
senior tag
A Gloomshade grove a legjobb hely, ott téblából 4 grisha hunter kapásból a beacon közelében, nem csak sok gloomot dobnak de az aranyat is rendesen szórják. Néhány perc alatt könnyedén összeszedhetsz 10 000 gloomot és egy halom aranyat Proximával, neki ugye nem kell rohannia, odahúzza magát az ellenfelekhez, vele a leggyorsabb.

-
pomk
őstag
Nem azért mondom de a 24. szint kicsit nagyon kevésnek tűnik a térkép második felére, én ezért is szoktam már az elején farmolni, de úgy brutálisan unásig, az Elden Ringben is 30. szint alatt be sem mentem az első bosshoz Margithoz.
Itt most 60. szint felett járok és csak most estem neki a térkép aljának, de így legalább hullanak a lovagok.Köszi a tippet!
Elindultam a Sester's irányba, ott Tiel-el viszonylag jól tudok haladni. Ezt szerintem végig viszem így és majd ha a másik oldalon gyengélkedek keresek egy jó farmozós helyet.
Tudtok esetleg egyet ajánlani?
-
-)Verso(-
támogató
Nem azért mondom de a 24. szint kicsit nagyon kevésnek tűnik a térkép második felére, én ezért is szoktam már az elején farmolni, de úgy brutálisan unásig, az Elden Ringben is 30. szint alatt be sem mentem az első bosshoz Margithoz.
Itt most 60. szint felett járok és csak most estem neki a térkép aljának, de így legalább hullanak a lovagok.Ez meg a ló túloldala, én NG+nak a végére lettem lvl 52-es, első végig játszáskor nem értem el a 40-es szintet, és így is nagyon könnyű volt a játék 😂
-
S e t h
nagyúr
-
laposonly11
senior tag
Befejeztem a térkép felső részét, voltak benne izzasztó részek, de sok éves DS rutinnal azért sikerült megoldani.
Tegnap este elkezdtem az alsó részt... ez tényleg ennyivel nehezebb, vagy én vagyok béna / alacsony szintű ide?! Lvl. 24 vagyok, de itt már egy alap gyalogsági katonát (bár itt már páncélban vannak) érezhetően sokkal nehezebben ölök meg mint a fenti részen. Az alabárdos lovag meg 1 !!! ütésből leveszi a HP-m felét?!!? Hát mi folyik itt Gyöngyösön???!
Tiel / Eredrim / Grau tier 2 skillekkel és +9 fegyverekkel. Mindegyik esetén hasonlóan nehéznek érzem. Nem azért mondom de a 24. szint kicsit nagyon kevésnek tűnik a térkép második felére, én ezért is szoktam már az elején farmolni, de úgy brutálisan unásig, az Elden Ringben is 30. szint alatt be sem mentem az első bosshoz Margithoz.
Itt most 60. szint felett járok és csak most estem neki a térkép aljának, de így legalább hullanak a lovagok. -
-)Verso(-
támogató
Mennyitől ajánlott?
És hol kéne fejlődnöm? Felső szintet kimaxoltam. Úgy szoktam, hogy szinte minden területet amikor először megyek oda megölök minden mobot, úgy hogy kb. kipucoltam már fent mindent is. Bossokat, beaconokat, mindent.
Alsó szinten azért elindultam egy úton, ott most Tiel-el viszonylag jól tudok haladni, de azért a felső részhez képest érezhetően jóval nehezebb...Gyakorlatilag bárhol kalandozhatsz, tehát mennyitől ajánlott ilyen nincs, ha tudsz haladni normálisan akkor elég az a szint oda, ha folyamatosan meghalsz, nos akkor kell más területen ténykedni🤷 De a lényeg, hogy a déli területet érdemes utoljára hagyni!
-
S e t h
nagyúr
Mennyitől ajánlott?
És hol kéne fejlődnöm? Felső szintet kimaxoltam. Úgy szoktam, hogy szinte minden területet amikor először megyek oda megölök minden mobot, úgy hogy kb. kipucoltam már fent mindent is. Bossokat, beaconokat, mindent.
Alsó szinten azért elindultam egy úton, ott most Tiel-el viszonylag jól tudok haladni, de azért a felső részhez képest érezhetően jóval nehezebb...Rakj össze valami életképes buildet, azzal talán könnyebb lesz.
Nem tudnám megmondani hányas szint után oké az alsó rész, de ha fejlesztgeted a tarstoneokat, illetve jó köveid vannak, akkor azért az nagy segítség. -
S e t h
nagyúr
Tegnap jól rámhozta a szívbajt a játék
Kalandozgattam és belefutottam egy npcbe, aki adott egy egyszerű questet. Majd miután megcsináltam, elindult a stáblista
Mondom ez wtf? Hát még a fél map hátravan, én meg véletlenül végigvittem a játékot??? Aztán kiderült, hogy egy secret endinget sikerült triggerelni. De lehet ugyanúgy folytatni utána 
Nagyon jó volt, Bag holder acsi.
Nekem utána újra kellett indítani a játékot, mert beragadt a zene, hiába töltöttem vissza mentést is, vagy teleport, vég nélkül ment a zene.
-
toxicjew
addikt
Tegnap jól rámhozta a szívbajt a játék
Kalandozgattam és belefutottam egy npcbe, aki adott egy egyszerű questet. Majd miután megcsináltam, elindult a stáblista
Mondom ez wtf? Hát még a fél map hátravan, én meg véletlenül végigvittem a játékot??? Aztán kiderült, hogy egy secret endinget sikerült triggerelni. De lehet ugyanúgy folytatni utána 
-
pomk
őstag
Mennyitől ajánlott?
Alsó szinten azért elindultam egy úton, ott most Tiel-el viszonylag jól tudok haladni, de azért a felső részhez képest érezhetően jóval nehezebb... -
-)Verso(-
támogató
Befejeztem a térkép felső részét, voltak benne izzasztó részek, de sok éves DS rutinnal azért sikerült megoldani.
Tegnap este elkezdtem az alsó részt... ez tényleg ennyivel nehezebb, vagy én vagyok béna / alacsony szintű ide?! Lvl. 24 vagyok, de itt már egy alap gyalogsági katonát (bár itt már páncélban vannak) érezhetően sokkal nehezebben ölök meg mint a fenti részen. Az alabárdos lovag meg 1 !!! ütésből leveszi a HP-m felét?!!? Hát mi folyik itt Gyöngyösön???!
Tiel / Eredrim / Grau tier 2 skillekkel és +9 fegyverekkel. Mindegyik esetén hasonlóan nehéznek érzem. A déli területre az eléggé halovány, mármint a szinted...
-
pomk
őstag
Tiel / Eredrim / Grau tier 2 skillekkel és +9 fegyverekkel. Mindegyik esetén hasonlóan nehéznek érzem. -
mcwolf79
veterán
Nekem a kamera átállítása volt az első,amit megcsináltam. Az a beszűkült alapbeállítás borzasztó.
-
Szoke1982
őstag
Okulásul írom, hátha később még valakinek szüksége lesz erre az információra.
Peter's Perfect Parry trófea (Nameless captive boss)
Hét támadást kell kivédeni egymás után aminek a mintája oké, lassú, lassú, gyors,gyors,gyors,gyors,lassú.
Még a többi támadás is rendben van, ki kell dodzsolni az összeset, tanulható.
És itt jön a de.
Mire a hét támadást kivédenéd, ez a böszme boss a falig üt és olyan rossz a látószög, hogy az utolsó 2-3 támadást már csak találomra véded, mert egyszerűen nem látod, csak ösztönből nyomod, mint Son Goku.Aztán jött a megvilágosodás, menü, beállítások, van két camera style, az egyik az immerzív(ez az alap) ahol közelről látod a karakteredet és van az action, ahol eltávolodik a kamera és jóval többet látsz a közvetlen környezetedből.
Mondanom sem kell, hogy az utóbbival sokkal könnyebb lett, mert láttam is a támadásokat, trófea meglett és rohadt jó érzés volt már a földbe taposni a pengés fejét a végtelen tánc után.Én is éppen ma állítottam be akció nézetre és ég és föld a kettő, szó szerint kinyílik a tér. Mintha 50mm vs 80mm objektívre valtanál. Szó szerint bezoomolva játszottunk/tam eddig. Jó lenne ott egy kamera állítás, hogy mint például más játéknál is, Onimusha-nál nagyjából így van de jobban látni a teret. Remélem sok mindent javítanak mert van mit. Szerintem a beállításoknál sem működik minden hiába kapcsoltam ki vagy be ugyanúgy zaj van és blur is.
-
-)Verso(-
támogató
-
S e t h
nagyúr
De még csak nem is láttam sehol leírva, hogy szűk helyeken mennyivel jobban átláthatóvá teszi mindent.
Köszi, talán itt szívtam eddig ténylegesen a játékban.
-
Mr X
veterán
Okulásul írom, hátha később még valakinek szüksége lesz erre az információra.
Peter's Perfect Parry trófea (Nameless captive boss)
Hét támadást kell kivédeni egymás után aminek a mintája oké, lassú, lassú, gyors,gyors,gyors,gyors,lassú.
Még a többi támadás is rendben van, ki kell dodzsolni az összeset, tanulható.
És itt jön a de.
Mire a hét támadást kivédenéd, ez a böszme boss a falig üt és olyan rossz a látószög, hogy az utolsó 2-3 támadást már csak találomra véded, mert egyszerűen nem látod, csak ösztönből nyomod, mint Son Goku.Aztán jött a megvilágosodás, menü, beállítások, van két camera style, az egyik az immerzív(ez az alap) ahol közelről látod a karakteredet és van az action, ahol eltávolodik a kamera és jóval többet látsz a közvetlen környezetedből.
Mondanom sem kell, hogy az utóbbival sokkal könnyebb lett, mert láttam is a támadásokat, trófea meglett és rohadt jó érzés volt már a földbe taposni a pengés fejét a végtelen tánc után.Az action kamera beállítása volt az első nálam, megőrültem, hogy alig láttam valamit a környezetből.
A trófeáért elismerésem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fujifilm X
- A széria eddigi legfényesebb kijelzőjét tudhatja magáénak a Xiaomi Smart Band 11
- Interactive Brokers társalgó
- Parfüm topik
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Őszindító hardvercsomag
- További aktív témák...
- Playstation 5 slim 1 TB disc eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally 16GB/512GB konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 1TB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman N7 Plus V2 ADATA 650W
- HP EliteBook 840 G11 Intel Ultra 5 135U 32GB DDR5 RAM 256GB SSD - 2 ÉV GARANCIA - 27% ÁFÁS SZÁMLA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 5700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Bose Panaray MA12 Hangfalpár
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!

Jött Update!
Na gratulákok eddig az összesnél űködött az oldalra és szinte csak az, de hogy a 113 ik szinten is vagy 15 percig kell püfölni mert alig lehet megsebezni az már fárasztó!
Nem hiszem el ekkora szemét. Mikor elkezd talpalni utána full hp-val és shell-el együtt megöl. Azt hagyján a helikopter helikopter kb 3-4-et tudok hárítani, de inkább választom a futást és a középső gerendát ott pörögjön. Kb 3-4 ütés kellene szó szerint. A vége nem megy. Jöhetne már a frissítés!