Hirdetés
- Lecsapott az Intel egyik modern node-jára az Ericsson
- Tuningmemóriák az AMD legfrissebb HEDT platformjához, v-color módra
- 32:9-es képarányú, játékra is alkalmas monitor az AOC és a Porsche keze nyomán
- Ezekkel a memóriákkal uralná majd az autóipart a Samsung
- Sokrétű Type-C-s dokkoló érkezett a Belkin színeiben
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
addikt
"30 fps lock és rossz frame pacing PC-n" - sajnos emiatt megint csak az MK9-el támadt kedvem játszani
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Hunpriest
senior tag
30 FPS lock PC-n? WTF? Lehet ez bármennyire jó játék, de ez akkor is no go.
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi1987
őstag
Fatality és blow kozbe van 30 fps
-
BoneDragon
veterán
-
LLKobe
veterán
Félrevezerő az a mondat az értékelésben.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
GreatL
őstag
Sajnos ez így kimarad... Már az MKX-nél is valami külön fix volt a 60 fps-es X-ray támadásokhoz.
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro
-
Döglött Róka
veterán
Egy verekedos jateknak 60 fps kell, nem tobb, nem kevesebb. Kulonben szetesik a frame pacing. Ezert nyomjak a versenyeket csakis konzolon.
144 fps semmit nem erne itt.
A 30 fps meg csak fatal blow/fatality illetve intro/outro alatt van, ahol nem jatszol ergo a jatekmenetet nem erinti. Lehet rinyalni rajta, de ha meglenne a 60 akkor az lenne a baj, hogy miert nem reszletes.
Ez egy konzoljatek, a pc masodlagos piac, neki ezert a port is masodlagos.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
ballazol
senior tag
válasz
Döglött Róka #13 üzenetére
attól még gigagáz
pc-n szerintem utóbb megoldják, hogy normális képfrissítéssel is fusson..."A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung
-
Döglött Róka
veterán
Szerintem telibekakilják, ez nem PC játék csak egy port.
A játékot nem érinti, mindig is így volt megoldva a szériában, minden átvezető nagyon részletes.
Mondjuk én játszom a játékot nem pedig FPS-t számolok.
@exec79, el lett fent magyarázva miért nem lesz soha 144 FPS egy verekedős cím.
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Z_A_P
addikt
-
nanocry
tag
válasz
BoneDragon #6 üzenetére
Még a kép is szétesett..
-
nanocry
tag
Nekem ez a rész valahogy nem érződik egy tényleges új résznek, nekem furi lehet csak..
-
plejik
addikt
Én series x -en tolom semmi problémát nem tapsztaltam. Az átvezető videók vannak 30fps körül, de annyira nem zavaró, a játék 60FPS-el fut. A story pedig szerintem is nagyon jó. Ezt egy az egybe akár többrészes sorozatba vagy egy normális mozifilmben simán megcsinálhatnák.
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][XBOX Series X][LG CX3 OLED]
-
markknight
veterán
Egy problémám van csak vele, hogy nagyon lack of content az egész gém. Persze itt nem csak skinekre gondoltam, hanem egyéb más dolgokra. AI Battle vagy Towers of Time, Karakter Towerek, normális king of the hill, bossok és a többi. Az invasion is kihúzható 2 nap alatt. Ja és az extra skineket pedig biztos vagyok, hogy AI-val rakták össze.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp Az utolsó vérig harcolni soha nem volt még ilyen élvezetes.
- Dell Precision M6800 7710 7720 7730 7510 7520 Workstation
- Eladó EVGA Supernova 1300 P+ Platinum Garanciával!
- ÚJ LENOVO Yoga 7 - 14" 2.2k Touch - AMD Ryzen 7 7735U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Zotac Geforce RTX 3060 Ti - Új állapot, dobozzal
- HP All-in-One 24-cr0004nc - ÚJ 24"-os AIO PC - Ryzen 7-7730U, 16GB, 1TB SSD, Win11
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest