- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
"For participants playing on PlayStation 5, a PlayStation Plus membership is not required to download and play the trial version of Mortal Kombat 1."
Nem kell hozzá PS Plus egyáltalán (az online harcokhoz viszont igen), szóval várni kell még egy másik letöltésre szerintem.
-
Ha jól értelmezem a ps plus premium-al rendelkezők tudják letölteni a Game Trial-t amit 2 óra játékot enged? Vagy nézzünk rá este, hátha akkor már lesz másfajta ketöltés is?
-
GEIL
addikt
A nemzetközi játékosbázis visszajelzéseiből annyira ezt nem szabad így kijelenteni.
szivem csücske a Mortal Kombat és 12 évesen már a legelső MK-t is toltuk 1992 őszén Arcade gépeken a helyi kocsmákban.Nehéz olyan játékot csinálni ami "mindenkinek " bejön....ez is tény.
Az összes rész megvan valamilyen formában és még régebbieket is tolom néha, bár nekem az 5-8. részek (3D era) valahogy idegenek és azokat nem is csíptem soha.Az újabb részek csak nevükben "egyféle játék".....teljesen más játékstílust igényelnek és bőven tartogatnak kihívást.
A legújabb rész nagyon részletes és szép grafikával érkezett, (bár a 11. rész is ott volt a topon és a mai napig is kiváló) és aki régi motoros, az megtalálja benne amiért szeretheti.
Ez a következő "ingyenes hétvége" jó lesz arra, hogy pár új játékos kedvet kapjon hozzá....stb. -
NandoXXL
senior tag
A jobb/tartalmasabb előző részt MK11 Ultimate hu...é sz..rt szokták adni, valóban jót tett ez új rész
Street Fightereket is belehetett húzni olcsóé..+ az új Street Fighter jónak is tűnik. Tekken sose volt az én világom, még régen konzolon próbáltam. Ilyen felhozatalnál, és MK előzőrészét nézve nehéz dolga van az MK 1-nek.
-
Eversmann
aktív tag
Novemberi hírt találtam: [link]
"has sold “nearly” 3 million copies worldwide since its launch in September"
Valószínűleg stagnál az új vásárlók száma, jön a második kör. De ez minden nagy játéknál így van...
Csak halkan jegyzem meg: Bazi jó időszakuk van a bunyós játékra vágyóknak. Mortal Kombat 1, Street Fighter 6, Tekken 8 -
Montanaxy
aktív tag
Ezek szerint eddig bukás gyanús ez a rész. Mondjuk tényleg a leggyengébb rész lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Jövő hónapban bárki kipóbálhatja a játékot limitált ideig PC-n, PlayStationön és Xbox-on.
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Trollok komolyan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ThinkPad P53 15.6" FHD IPS i7-9850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ROG Strix GX601 Helios Black
- Oppo Find X7 Ultra 16/512GB 100% aksi újszerű!
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS kihajt érintő i5-1245U 16GB 512GB ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest