Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- 4K-s gamer monitorral csap oda a Red Magic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
slmSIG
tag
Én még azon csodálkozom, hogy nincs cikk a rengeteg 'törött-repedt' nyákról, a VGA hatalmas súlya miatt.
Arról van szó, a leégéses mizéria mellett, hogy a kártya a saját súlya miatt, egyszerűen 'beleszakad' a PCIe-foglalatba. A foglalatnál egy ponton, ahol gyengébb a nyák, bereped és el is törik. Ezt, javítani a több réteg miatt pedig, szinte lehetetlen.
[kép] [kép] [kép] [kép] -
slmSIG
tag
#29Dezike:
Igen, tudok róla, szoktam is nézegetni a videókat.
Pontosan ezért, hogy a vitát is kerüljük írtam, hogy 'szinte'...
De, ha megnézed a srác videóit rájössz, hogy nem egy átlag szaki Ő se, tehát igen, szinte lehetetlen javítani. Ráadásul egy ilyen javítás után, illik erőteljesen óvatosan bánni a kártyával, mivel eléggé meg is gyengül a terület.#31Alaaf Pi
MSI GeForce RTX™ 4080 16GB GAMING X TRIO
....Weight (Card / Package). 1876 g / 2816 g ;
Ekkora monstrumok(súlyra)?
Nehezebbek az újratervezett hűtés miatt is.
Ha megnézed a súly aránytalanul a kártya végére terelődik, ahol már nyák sincs.
Így az görbül, feszül és akár reped ott, ahol a leggyengébb.
Persze léteznek erre megoldások, de ezt külön meg kell venni. -
slmSIG
tag
"#35Reggie0
Ja, olyan lehetetlen javitani, hogy konkretan szabvanyok vannak arra, hogyan kell elvegezni a javitast"
Sehol egy szóval, sem én, sem más nem írta, hogy lehetetlen.
Azt írtam, szinte!
Az ember azt gondolná, hogy ennyi idősen megy az olvasás és szöveg-értelmezés.
....vagy csak triggered, mert jaj, nVidia?
A szabvány sokakon nem segít...
________________________________________#36Rowon
#41Dragon3000
Pontosan, ennyi, erről van szó.
Én elvárnám, hogy a nehezebb kártyákhoz, eleve járna egy támasz is a dobozba.
-de ebbe is megint beleszól, hogy az utolsó kis csavart is külön kell vásárolni, mert ha felszámolják, de már eleve ott van a dobozban mellékelve, már az is valami. -
slmSIG
tag
válasz
Predatorr #79 üzenetére
#79Predatorr
"Miért lenne megbízhatatlan?Genetikai probléma okozza a meghibásodásokat. Nem a kábeleké.
"
Már ne is haragudj, de ha annyira rendben volna ezzel a csatlakozóval ill. kábellel minden, akkor nem foglalkozna vele az nVidia, az Intel, a PCI-SIG és a fél világsajtó sem.
Márpedig egyáltalán nem ez a helyzet!
Tehát, neked tetszik vagy sem, igen is, megbízhatatlan, sőt tovább megyek, gagyi, hulladék!
...de ha már ott IS tartunk, hogy szerinted nem is ember, hanem genetikai selejt, netalán mozgási rendellenességei volnának, esetleg hiányos végtaggal rendelkező, vagy retardált, rendszeres orvosi ellátásra szorul...
- akkor én egyébként, tőlük mind elnézésüket kérve kijelentem, hogy leginkább kezdve veled, annál van probléma, aki mindezen TÉNYEK ellenére egy ilyen csatlakozót használ és egyáltalán olyan kártyát vesz, amihez ilyen csatlakozó van.
Pláne, ha ezen a szinten is erősködik valaki, hogy a világon mindenki más, akinél kertigrillt csinált a gépéből a csati, az a vakegér és egyedül Ő a sajt!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A gödrös típuscsatlakozó helyett inkább a tolórugóssal érdemes szemezni.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eképesztően népszerű volt a Diablo IV nyílt bétája
- Milyen monitort vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- TCL 40 SE - esetleg
- MIUI topik
- DJI topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nem sok izgalmat hagy a OnePlus keddre
- További aktív témák...
- Új Dobozos Acer Aspire 3 Gyors "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" i7-1165G7 16GB 512GB SSD FHD IPS MATT
- MSI RTX 3070 8 GB SUPRIM X TRIO LHR MENTES - 6 HÓ GARI
- Új 12.Genes! Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6 -40% Bivaly i7-1255U 16/512G FHD IPS Iris Xe
- Thrustmaster tx
- Új, BONTATLAN, Garanciás Huawei MateBook D15. / I3-10110U / 8GB RAM / 256GB SSD / 15.6" Kijelző.
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest