Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Igazabol a kiforrottsaggal nincsen nagy baj, hanem egyszeruen a tervezesi parameterek kozel vannak a fizikai hatarokhoz es ilyenkor barmilyen kis problema hibat fog okozni. A hagyomanyos 12V-os tapcsati vagy haromszorosan volt tulmeretezve. Ha azt is elkzedted az elmeleti maximumhoz kozel hasznalni, akkor azert mar olvadtak neha a csatik.
-
Reggie0
félisten
Nem baj jo volt ugy. Bar azoknal a molexeknel is lattam mar cifrat. Peldaul a lomexben vasarolt olcso kinai pin-ekkel 120W-ot nem tudott atvinni, elkezdett olvadozni, szenesedni. A gyari molex pinekkel sosem volt ilyen gond.
#6 ROBOTER : A sporolason kivul es hogy uj porgetni akarjak az uzletet, kb. semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
Sehol sem irtam, hogy azt irtad volna, hogy teljesen lehetetlen lenne. En azt valaszoltam, hogy "...olyan lehetetlen...". Felhivnam a figyelmedet az "olyan" szora, ami a lehetetlenseg mertekere utal, mint ahogy a "szinte" is, tehat azt is magaban foglalja, mint mertekhatarozora mutato nevmas...
Az ember azt gondolna, hogy mielott valaki beszol az olvasasert legalabb sajat maga megtanulja[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
válasz
Dragon3000 #81 üzenetére
Ezek a trukkozesek eleve ott kezdodnek, hogy csak 25 esetet ismernek el, a valos esetszam tobb is lehet. Az autogyarak ugyanigy toljak, aztan egyszer csak rajonnek, hogy tobbe kerulnek a perek, mint a visszahivas es csinalnak egy visszahivast. Amugy multis videken nem ujdonsag az el nem ismert hibak tomege.
[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
PINS SIGNAL COLOR
1-6 +12V3/V4 YELLOW
7-12 COM BLACK
S1 CARD_PWR_STABLE BLUE
S2 CARD_CBL_PRES# BLUE
S3 SENSE0 BLUE
S4 SENSE1 BLUENeked az S1 es S2 hianyzik. Az S1 a taptol a kartya fele meno jelzes, hogy a tapfeszultseg stabilizalodott, rendben van. Az S2 pedig a kartyatol a tap fele meno jelzes, ami a kartya jelenletet jelzik(ra lett duga a csati egy kartyara).
Új hozzászólás Aktív témák
ph A gödrös típuscsatlakozó helyett inkább a tolórugóssal érdemes szemezni.
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest