Hirdetés
- UHD filmek lejátszása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- 3D nyomtatás
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alaaf Pi
tag
Valami nekem ezzel nem tiszta: eddig nem történtek ilyenek, pedig voltak itt nagyon durva monstrumok mind NV, mint AMD oldalon, a Geforce 7xx, 7xxx széria idején, pláne a dupla GPU-s és egyéb csúcskategóriás monstrumok. Azok mégsem törtek.
Jó lenne látni hogy volt benn a házban, milyen házban, volt-e valami, ami elnyomta egy irányba. -
Rowon
őstag
Ezért szoktam a saját kártyámat is (ami egyébként jóval kisebb) behelyezni a gépbe úgy, hogy a gépház az oldalán fekszik. Ilyen 4090-ek alá meg kötelező lenne támaszt rakni.
"Azért vagyunk emberek, mert a csillagokat bámuljuk, vagy azért bámuljuk a csillagokat, mert emberek vagyunk?"
-
Dragon3000
veterán
Aki ekkora dög vga-t nem támaszt alá, az se normális, nekem csak egy evga 3080-am van, de ha nem támasztom alá, akkor a vga vége már 1cm-t hajlik le.
#37 Alaaf Pi Azt is nézd, hogy az a kártya csak 267mm hosszú volt, míg a mostani csúcs megoldások 300mm felett vannak, sokkal nagyobb terhelést jelent a pci-e foglalatnál is.[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
Sehol sem irtam, hogy azt irtad volna, hogy teljesen lehetetlen lenne. En azt valaszoltam, hogy "...olyan lehetetlen...". Felhivnam a figyelmedet az "olyan" szora, ami a lehetetlenseg mertekere utal, mint ahogy a "szinte" is, tehat azt is magaban foglalja, mint mertekhatarozora mutato nevmas...
Az ember azt gondolna, hogy mielott valaki beszol az olvasasert legalabb sajat maga megtanulja[ Szerkesztve ]
-
Dragon3000
veterán
Az intel azért foglalkozik vele, mert az ő szabványuk az egész. Az nvidia azért, mert a 4090-et mint leégő kártyát cikkeztek mindenhol, ami nem igazán tesz jót a legdrágább termék eladások esetében, de akkor is csak 25 esetről volt szó és állításuk szerint egyik esetben sem volt teljesen rádugva a kábel, tovább nem is foglalkoztak vele. PCI-SIG eddig annyival rendezte a dolgokat, hogy semmi gond a szabvánnyal. Világsajtó mindent lehoz, amire sokan kattintanak, ezt még tetézik a cikkek/hírek címadásával is, illetve amíg konkrét dolgokat nem tudnak, addig megy a találgatás, ami sokszor teljesen ellentétes a vizsgálati eredményekkel. Ez mellett, hogy melyik cégről van szó sokat nyom a latba, hogy ki írja az adott cikket és itt nem csak a ph-ra gondolok.
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Egy rendes cég a hülye vásárlókkal is foglalkozik, mert neki bolondbiztosra kellene terveznie, de arra nincs nagy ráhatása, ha össze sem dugja valaki a kábelt. Ja, jól megszívattam magam.
A világsajtónak kattintás kell, a youtube-ereknek nézettség (ill. AMD támogatás, ahogy rárepültek a tré 7900-asokkal), a birkák meg nem tudhatják meg, hogy birkák. Sajnálom, ha neked nem tetszenek a tények, én jól elröhögök ezen az egész „problémán” (meg azon, ha a birkák bégetnek, h nem is birkák), mert tudom, h csak marketing.
Gondolom, normálisnak tartasz valakit, ha nem dugja be rendesen a hálózat kábelt konnektorba, ezért egy szikra miatt leég a háza, és nekiállsz szidni az áramszolgáltatót, és az eszköz meg a konnektor gyártóját.Dragon3000: Ezt eddig is tudtuk, hiába mondod neki, rákattant a villanypásztorra.
Reggie0: Hol a többi károsult? Csak telekiabálnák a netet egyAMD cucc rrményében...
[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
Új hozzászólás Aktív témák
ph A gödrös típuscsatlakozó helyett inkább a tolórugóssal érdemes szemezni.
- Új Dobozos Acer Aspire 3 Gyors "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" i7-1165G7 16GB 512GB SSD FHD IPS MATT
- MSI RTX 3070 8 GB SUPRIM X TRIO LHR MENTES - 6 HÓ GARI
- Új 12.Genes! Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6 -40% Bivaly i7-1255U 16/512G FHD IPS Iris Xe
- Thrustmaster tx
- Új, BONTATLAN, Garanciás Huawei MateBook D15. / I3-10110U / 8GB RAM / 256GB SSD / 15.6" Kijelző.
Állásajánlatok
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest