Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Fujifilm X
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi belépő szinten
- Flash SSD
- Videós, mozgóképes topik
- PlayStation VR2 teszt: kipróbáltuk a Sony új virtuális valóság szettjét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rowon
őstag
válasz
Predatorr #14 üzenetére
Vannak hülyék is, tény. Hallottam olyan sztorit, hogy a telefonkábelt bedugta a júzer az ethernet portba. Kicsit lötyögött benne, ezért egy darab papírral még ki is hézagolta. Csodálkozik, hogy nincs internet.
Másik. Nem emlékszem pontosan a történetre, hogy a HDMI portba dugta be a pendriveot, vagy a HDMI kábelt dugta be az USB portba, a lényeg, hogy nem ment könnyen, de legalább elég erős volt hozzá.
Állítólag ilyenek léteznek.
"Azért vagyunk emberek, mert a csillagokat bámuljuk, vagy azért bámuljuk a csillagokat, mert emberek vagyunk?"
-
Healbacsi
őstag
válasz
Predatorr #14 üzenetére
"Tényleg hülyének kell lenni, hogy LQrja az ember. Ha megnézzük, hogy a népesség hány százaléka az, szerintem ki is jön az arány.
"
Eleg magasnak latom a lovadat, amirol beszelsz.
Pont annak a par szerencsetlen usernek koszonheti mindenki azt, hogy rohadtul odafigyel mindenki aki ilyen csatlakozot a kezebe vesz. És lőn át is tervezték a csatlakozót, minő véletlen.
[ Szerkesztve ]
-
Alaaf Pi
tag
válasz
Predatorr #49 üzenetére
"Betettem a 4080-at a gépbe, egy mm-t sem hajlott vagy húzta a lapot. Támasztót is kaptam hozzá, terhelés sem volt rajta vízszintezett VGA-val. erős a gyanúm, hogy sokan szándékosan okozzák maguknak ezeket a problémákat a nézettségért."
Szerintem itt rengeteg változó játszik közre:
hely a házban, másik alkatrész mellett, a CPU hűtő mellett, az alaplap, a PCI-e foglalat merevsége, a ház végén a kártya rögzítésének minősége/megléte (becsavarozta, bepattintotta-e), a házon belüli hőmérséklet, a hőmérséklet ingadozása mértéke , kívülről érkező hatások (porszívózáskor oldalba van-e baszva a ház, vagy fel van fogatva csillapított módon pl. az asztal aljára...), a gyártási tűrések együttállása stb. -
slmSIG
tag
válasz
Predatorr #79 üzenetére
#79Predatorr
"Miért lenne megbízhatatlan?Genetikai probléma okozza a meghibásodásokat. Nem a kábeleké.
"
Már ne is haragudj, de ha annyira rendben volna ezzel a csatlakozóval ill. kábellel minden, akkor nem foglalkozna vele az nVidia, az Intel, a PCI-SIG és a fél világsajtó sem.
Márpedig egyáltalán nem ez a helyzet!
Tehát, neked tetszik vagy sem, igen is, megbízhatatlan, sőt tovább megyek, gagyi, hulladék!
...de ha már ott IS tartunk, hogy szerinted nem is ember, hanem genetikai selejt, netalán mozgási rendellenességei volnának, esetleg hiányos végtaggal rendelkező, vagy retardált, rendszeres orvosi ellátásra szorul...
- akkor én egyébként, tőlük mind elnézésüket kérve kijelentem, hogy leginkább kezdve veled, annál van probléma, aki mindezen TÉNYEK ellenére egy ilyen csatlakozót használ és egyáltalán olyan kártyát vesz, amihez ilyen csatlakozó van.
Pláne, ha ezen a szinten is erősködik valaki, hogy a világon mindenki más, akinél kertigrillt csinált a gépéből a csati, az a vakegér és egyedül Ő a sajt! -
Elmör
senior tag
válasz
Predatorr #49 üzenetére
Betettem a 4080-at a gépbe, egy mm-t sem hajlott vagy húzta a lapot.
Akkor nem tudom neked milyen lapod van meg mennyi a 4080-as súlya, de nekem az MSI X570 Gaming Plusban elkezdett pár másodperc után lógni a kártya a tartó nélkül, tehát van létjogosultsága, hogy kell oda tartó, közel 2kg a kártya, az nem kevés.
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
Új hozzászólás Aktív témák
ph A gödrös típuscsatlakozó helyett inkább a tolórugóssal érdemes szemezni.
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZIDOO médialejátszók
- Xbox Series X|S
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Switch játékok baráti áron! Frissítve: 2023.04.01. Nézz be :)
- Xbox játékok baráti áron! Frissítve: 2023.04.01. Nézz be :)
- PS5-PS4 játékok baráti áron! Frissítve: 2023.04.01. Nézz be :)
- PS4-PS5 játékok baráti áron! Frissítve: 2023.04.01. Nézz be :)
- Dell Latitude 5400 i5-8265U, 16GB DDR4, 512GB NVMe, FHD IPS Touch, Radeon 2GB, HUN Vil.Bill.
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest