Új hozzászólás Aktív témák
-
Alaaf Pi
tag
válasz
Predatorr #49 üzenetére
"Betettem a 4080-at a gépbe, egy mm-t sem hajlott vagy húzta a lapot. Támasztót is kaptam hozzá, terhelés sem volt rajta vízszintezett VGA-val. erős a gyanúm, hogy sokan szándékosan okozzák maguknak ezeket a problémákat a nézettségért."
Szerintem itt rengeteg változó játszik közre:
hely a házban, másik alkatrész mellett, a CPU hűtő mellett, az alaplap, a PCI-e foglalat merevsége, a ház végén a kártya rögzítésének minősége/megléte (becsavarozta, bepattintotta-e), a házon belüli hőmérséklet, a hőmérséklet ingadozása mértéke , kívülről érkező hatások (porszívózáskor oldalba van-e baszva a ház, vagy fel van fogatva csillapított módon pl. az asztal aljára...), a gyártási tűrések együttállása stb. -
Elmör
senior tag
válasz
Predatorr #49 üzenetére
Betettem a 4080-at a gépbe, egy mm-t sem hajlott vagy húzta a lapot.
Akkor nem tudom neked milyen lapod van meg mennyi a 4080-as súlya, de nekem az MSI X570 Gaming Plusban elkezdett pár másodperc után lógni a kártya a tartó nélkül, tehát van létjogosultsága, hogy kell oda tartó, közel 2kg a kártya, az nem kevés.
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
Új hozzászólás Aktív témák
ph A gödrös típuscsatlakozó helyett inkább a tolórugóssal érdemes szemezni.
- Marvel Snap
- Otthoni időjárás-állomás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Irodabezárás: törésponthoz érkezett a Twitter
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MIUI topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- MacBook AIR 2017 EU bill Újszerű állapot
- MacBook PRO 2017 13" TouchBAR MAGYAR SpaceGray 16GB FULL DOBOZ 95% akksi
- Új HP Omen 16 QHD IPS Nano 165Hz Ryzen7 5800H 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3070 8GB Win11 Pro Garancia
- ZBook Fury G8 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX A2000 32GB DDR4 1TB NVMe WIFI 6 ujjlolv IR kam gar
- iPhone Xs Max 64GB gyári független gyönyörű!
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest